Fixivel skidelésnél "pattogok", mitől van?

válasza:

válasza:Gondolom ahhoz a 15 m-es csúsztatáshoz olyan sima bitument kerestek ,amilyet Mo.-on nem találsz.
Az egyenletes csúszás egyébként éppen annak a jele, hogy az a gumi sosem tapad meg, vagyis valószínűleg gyengébben is lassít.
Én azért azt ajánlom, inkább tegyél fel rendes féket. Rendőr meg kamion alatti meghalás ellen is hasznos.

válasza:

válasza:Az a baj, hogy a skid nem fékezésre van,... ha te pattogsz, az azért van, mert tapad a gumi, a jó skidnél szinte a teljes testsúlyodat az első kerékre teszed a hátsó kerék pedig épphogy csak érintkezik a talajjal...
www.youtube.com/watch?v=grIUw04WsM8
nézd meg, a teljes testsúly az első keréken van.
Egy outiból épített fixinek valószínűleg a vázgeometriája sem engedi, hogy a testsúlyodat egészében előre helyezd.. már csak a hajlított villa miatt sem.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amikor elkezdtem inni utána egy két napra rá kipattogott az arcom és a hátam. Van olyan aki fehérjét váltott és elmúltak ?
52:16 os áttétem van strappel tolom. (622-28) Amikor skidelek van amikor mind2 lábnál jelentkezik hogy belenyilal a fájdalom a bal csuklómba.(törve vagy ilyesmi nem volt) Mitől fájhat ? Mire kellen jobban odafigyelni ? (1 évet toltam sima SS el kb 2-3 hete van...
gyúrás előtt megiszok egy nyers tojásnak a fehérjét, és amint elkezdek gyúrni mindjárt elő jönnek rajtam ilyen piros foltok azaz pöttyök A TOJÁSTÓL LEHET EZ?
ráadásul nagyon maga alá dolgozik és nagyon szépen ütemesen és nagyon pattogok!
A hústól. Rostot eszek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!