Vannak jó, hosszú kerékpárutak Budapest közelében?
Budapestről szerintem az Eurovelo 6 jöhet számításba, de sajnos edzéshez nem elég jó. Sajnos Bp és környéke bicikliút szempontjából eléggé szét van szabdalva, a sok keresztút miatt gyakran meg kell állni.
Én a helyedben kitekernék Etyekig a főúton, innék egy jó sport fröccsöt a település előtti pincészetben, majd vissza.
Itt a trackem hozzá:
OFF: Igaz, nem Budapest közeli, de én pl. most hétvégén megyek 24 óra alatt körbetekerni a Balatont (Spirit of Balaton eseményén belül), szerintem Magyarországon az a leghosszabb összefüggő kerékpárút (210 km):)
Én ha hosszút akarok menni akkor Duna part budai oldal,mondjuk Szentendre kicsit népes de csak oda+vissza 2xkibirható.
Hegyek is jók. A HHH gyakorlatilag a barlang után néptelen.
A Jánoson is vannak eldugott helyek,ahol autó ritkán bukkan fel. Illetve én leugrottam a vonatról Baracskán->Kajászó->Pázmánd->?->Nadap->Velence onan a tavat is körbe lehet nyomni. És vannak hegyek mert hát mégis csak velencei dombság.
Érdtől Leányfaluig gurulhatsz gyakorlatilag megszakitás nélkül.
Az utat nem tudom de elvileg Szobig is van bringa út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!