Szerintetek élvezetesebb, gördülékenyebb, pörgősebb lenne a mai foci, ha eltörölnék a lesszabályt?
Kapcsolódó kérdések:
Meglepő, hogy a Patrióta videója is milyen önkritikus és békés, beletörődő hangnemű. Az is fura volt, hogy Orbán azonnal kiállt a vereség kora estéjén és GRATULÁLT IS!Őszintén megmondom én nemhogy 2/3-os, de még szűk Tisza győzelem esetén is totális polgárháborúra...
Úgy alapból? Ha még esetleg nem is mondtak semmit, vagy ha valamilyen semleges dolgot mondanak, csinálnak, ami nem kellene, hogy zavarjon. Csak kevésbe szétszórt, láthatóan nem bénázik, mint te szoktál...
Sziasztok! Költözésben vagyunk a családdal, hétvégén fejezzük be. Várandósként az új otthonomhoz közeli (Debrecen) SZTK nőgyógyászatra foglaltam időpontot, eddig magánrendelésen voltam, viszont a Klinikára beutaló kell már a vizsgálatokhoz. Szerintetek el fognak...
Elvileg ez megoldja. Akksicsere nem vt még sztm.
5-10km-re. Hallottam gördülékeny talpú cipőkről, amik elvileg megkönnyítik a sétát, vélemények? Vagy futócipő? Légyszi linkeljetek képeket, mondjátok meg hol lehet beszerezni elérhető áron! Lehetőleg ne legyen nagyon ocsmány. L/15
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!