2011-2012-szezonba ki az a 10 foci csapat aki a legjobb formában van? Szerintem 1. Real Madrid 2. Bayern München 3. Juventus (JUVE Drukker vagyok) 4. Manchester United 5. Barcelona 6. Man. City 7. Milán 8. Debrecen 9. Athlecit Bilbao 10. Arzenál

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha az Athletic Bilbao szerinted olyan jó akkor mond meg mért csak 8.ik a spanyol bajnokságban (véletlenül kiverte a MU-t)
és a Bayern 2.ik nálad akkor a Dortmund hol van.

válasza:5:
azért a bajnokságban oda-vissza sz*opatta a bayernt a dortmund :D
és a nagy bayern lehet idén se nyer semmit, csak úgy mint tavaly :)
tanulj meg írni hülyegyerek -.-
Milán ? arzenál ? Athlecit ?
Olyan nincs, hogy legjobb forma, de ha azt kérdezed, hogy kik a 2011-2012 es szezon legjobb csapatai, akkor leírom a hivatalosan "FIFA" által bejelentett legjobb 10-et.
1. Chelsea
2. Bayern München
3. Real Madrid
4. Barcelona
5. Manchester City
6. Marseille
7. Juventus
8. Dortmund
9. Manchester United
10. Milan

válasza:Egy egész éves formát nem lehet nézni, de leírom azokat, akik a legjobb teljesítményt produkálták a szezonban.
1. Chelsea FC
2. Real Madrid
3. Borussia Dortmund
4. Manchester City
5. Manchester United
6. Juventus
7. Corinthians
8. Arsenal
9. Bayern München
10. Atlético Madrid
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem a mu. Glory Man United!
Most vasárnap (07.31) barátságos meccset játszanak egymással, lehet őket követni valamelyik csatornán?
Ki fog győzni?
Tippeket kérek, a helyesen tippelők fényképet nyerhetnek a szőrös ánusz rózsámról!:P
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!