Szerintetek melyik csapat jut be a Bl döntőbe?
Figyelt kérdés
-Chelsa
-Barcelona
-Real Madrid
-Bayern München
És ti kinek drukkoltok? szerintetek ki lesz a 2 döntős?
2012. ápr. 19. 14:55
1/17 anonim 

válasza:

válasza:Real, Barca. És Barcelona győzelem lesz.
2/17 A kérdező kommentje:
Én is ugyan így gondolom! :D
2012. ápr. 19. 15:05
4/17 anonim 

válasza:

válasza:Csatlakozom az előttem szólóhoz: Bayern - Chelsea.
5/17 anonim 

válasza:

válasza:Bayern-Barca döntő lesz és nyerni fog a Bayern, mert BL-ben címvédés még nem volt.
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Real-Barca, Barcelona győzelem.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, mentek a pontok! Egyébként én is egy Real-Barcára tenném a voksom, de ki tudja még mi lesz? :)
2012. ápr. 19. 22:03
9/17 anonim 

válasza:

válasza:Sziasztok
Én Bayern rajongó vagyok, örülnénk ha döntőt játszhatnánk.
10/17 /Anita_'94/ 

válasza:

válasza:Ahoz képest, hogy 100 százalékban hasznos választ adtam, mégis le van pontozva :(
Kapcsolódó kérdések:
2011-2012-szezonba ki az a 10 foci csapat aki a legjobb formában van?
Szerintem 1. Real Madrid 2. Bayern München 3. Juventus (JUVE Drukker vagyok) 4. Manchester United 5. Barcelona 6. Man. City 7. Milán 8. Debrecen 9. Athlecit Bilbao 10. Arzenál
Szerintetek hétvégén a Vasas-Kecskemét meccsen melyik csapat győz?
Szerintem X lesz, a Vasas otthon viszonylag jó, eddig játszott meccseiket nézve, szerintem a döntetlen reális. Szerintetek?
Milyen feladatok lehetnek egy marketing versenyen?
(11-12. évfolyamon) a verseny levelezős és a legjobb 5 csapat fog bejutni a döntőbe
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!