Valaki? Vélemyény? Idegbajt kapok ettől.
Mourinho:
"Amíg én vagyok a Real Madrid edzője, addig Diego López fog védeni. Casillasra cserekapusként számitok."
Jelenleg López jobb formában van,mint Casillas !
Majd Ancelotti vagy aki lesz edző nyártól,lehet változni fog ez...
Ebben a szezonban megértem,de ha marad,akkor Casillas nem játszik többet?!?
Lopez meg a jó formájában 3 gólt kapott a hétvégén...Casillas néha tud menteni akkor is,mikor a csapat hibája lenne...
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=a5zKwMMdOZw..
Meg ugye hát.... :)
Barcelona szurkoló vagyok, de ettől én is azt kapok. Vérlázító. Az egyik legméltatlanabb dolog, ami valaha a focitörténetben előfordult. Egyszerűen felfordul a gyomrom ettől a Murinnyótól, amúgy is, de ez még tőle is sok. Odament, felforgatta a La ligát, nyert egy Király kupát meg egy bajnokságot és már is beképzeli magának, hogy ő a Real történetének a legnagyobb edzője, ahogy egy múltkori nyilatkozatában erre utalt is.
Casillas a világ egyik legjobb kapusa, nem mellesleg egy csupaszív madridista, és nem tudom elhinni, hogy ezt teszik vele, hihetetlenül méltatlan dolog.
De nem is ez a leggusztustalanabb, hanem azok a madridisták akik elpártoltak Casillas mellől és a szeretett szpesöl vanjukat védik foggal-körömmel. Nem értem, hogy gyakorolt rátok ilyen hatást, van ennyire nagy cucc egy Real Madridnak egy bajnoki cím?
Hihetetlen, hogy ezt a nagybetűs ROHADÉKOT szembe helyezik a KAPITÁNYUKKAL.
Milyen szurkolók az ilyenek??????? Én megértem, hogy vannak gyakorlatiasabb szurkolók is, de hogy lehet minden morális dolgot semmibe venni?????? Hogy lehetnek egyesek ennyire hálátlanok?
IKER CASILLAS > zsozémurinnyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!