Lányok, szerintetek ki az EB leghelyesebb focistája?
Magyar csapatból Kádár Tamás szerintem, izlandi csk is pont az esetem, a német válogatottból Hummels, mást nem tudnék nagyon kiemelni.
Viszont a válaszokat arra is várom, hogy mit esztek annyira Ronaldon? Szerintem picit sem vonzó.
C. Ronaldo jó képű gyerek már nem azért férfiszemmel is el tudom ismerni, ráadásul nem tudom melyik "szakértő" mondta hogy morci volt. Pont hogy mosolygott, mivel az ő szintjén már nem kell a hisztéria, mivel a világ legjobb játékosa.
Hát a kis porbafingó "Dzsudzsinál" bárki sokkal jobb képű, ráadásul egyszer még azt is nyilatkozta, hogy a barátnője már nem elég jó neki, vagy valami ilyen. A Gera legalább megérdemli azt hogy ott tart ahol. Egyébként azt hittem hogy sok csaj írja majd Llorist...
Nem a Kádár a tetovált? Mert az épp hogy nem helyes.
Vonzódni nem vonzódnék egyikhez sem, de a mi Király Gáborunk is helyes. De a tetoválton kívül mind jól néz ki.
A Ronaldo meg furán néz ki, de lehet, hogy csak olyan mediterrán fajta kinézetű.
De igen, Kádi a tetovált.
Hát itt jön ki, hogy ízlések és pofonok, én epekedek érte:)
Így, van, Király Gábort sem űzném ki az ágyamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!