Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mikor jön haza a magyar...

Mikor jön haza a magyar válogatott az EB-ről?

Figyelt kérdés
Lehet tudni pontosan, hogy a repülőjük mikor érkezik (vagy csak, hogy melyik nap)?

2016. jún. 27. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Leírtam miért lett 4-0, ha nem fogod fel az a te bajod.

De a te logikád szerint akkor a spanyolok is ugyanolyan szarok, mint mi, mert 4 góllal kikaptak két éve a hollandoktól. Vagy Brazília is szar, mert a németektől 7-1-re kikaptak. És még sorolhatnám. Nekik sem kellene szurkolni akkor már nem?

Az meg nem tudom miért faj, hogy sokan örültek a magyarok sikerének. Eléggé be lehetsz savanyodva.

2016. jún. 27. 14:42
 12/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges itt egymásnak esni. Kikaptunk, egy sokkal jobb csapattól, ezt el kell fogadnunk. De nem szabad hogy az utolsó meccs beárnyékolja a csoportkörben nyújtott szép teljesítményünket. Való igaz, a belgák egy teljesen más színvonalú labdarúgást képviselnek, fénykorukat élik, tele vannak klasszis játékosokkal, így nem meglepő a sikerük. Attól a szinttől mi még nagyon távol vagyunk, ez tény. De nem is az volt a cél, és nem is lehetett reális elvárás, hogy majd rögtön a döntőig menetelünk az EB-n. Tisztesen helytálltunk, az utolsó meccs már olyan lett amilyen, túl kell ezen tennünk magunkat és fókuszálni a VB selejtezőkre. Azon meg már teljesen értelmetlen tárgyalni hogy mennyivel lett volna jobb hacsak 1-0-ra kapunk ki, ugyanis azzal is kiestünk volna ugyanúgy. Taktikát kellett váltani, támadni kellett, és ez azzal járt hogy hátul fellazult a védelmünk. Elől nem jöttek össze a helyzetek, jöttek a kontrák és az utolsó 10 percben sorra kaptuk a gólokat. Ez van, de aki nem kockáztat, az ne is várjon sikereket. Illetve a szerencse sem lehet mindig a mi oldalunkon. Aki egy kicsit is ért a labdarúgáshoz az megérti, és nem húzza le az eredmény miatt a csapatot, aki meg az elmúlt két hétben lett "igazi szurkoló", annak hiába magyarázza az ember. Aki nem osztozik a kudarcokban, az ne is vegyen részt a legközelebbi sikerekben sem. Reális elvárások kellenek, és akkor senki sem fog legközelebb csalódni. Egy éve még azt sem hittük el hogy sikerül majd kijutni az EB-re, mára meg mindenki telhetetlen lett és sikert sikerre akarna halmozni. Én azt mondom hogy legyünk büszkék a magyarokra, csak a pozitív dolgokra gondoljunk, hiszen abból meríthetünk, a negatívokat most felejtsük el egy időre. Becsüljük meg ezt az eredményt is, különben mi lesz velünk majd a későbbiekben?
2016. jún. 27. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
7%

#11 Már nem azért, de ahelyett h kikaptunk volna 1-0-al, inkább lerontották a saját átlagukat. Mi kaptuk egy meccs alatt a legtöbb a gólt. Így több kapott góllal zártunk mint adott góllal...

Annyira elvakultak vagytok a magyar válogatott iránt, hogy az nem igaz... Belga válogatottban legalább 4 (ha nem több) olyan játékos van aki egyedül többet ér mint az egész magyar keret. Miről beszélsz?

Ja, és láttam az egész meccset, láttam ahogy nevetség tárgyává tette a magyarokat Hazard. Nem hiszem azt el, hogy 5 magyar körülállja, ő pedig csak simán átmegy rajtuk mintha mi se történne...

2016. jún. 27. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

#13 Te miről beszélsz ember? Kit érdekel az átlag? Kockáztatnunk kellett, hisz jobb volt a belga csapat és vezettek egy góllal. Nem jött össze ennyi. Előző válaszomban írtam le, hogy jóval nagyobb csapátok is szoptak már ki nálunk jobban. És mivan akkor, ha 3 góllal többet kaptunk így?

Igen, jól játszottak a belgák, de nem egyszer láttam már őket siralmasan játszani, volt okunk reménykedni, mint a portugálok ellen is.

Külföldön néztem az egyik meccset, sokan örültek nekünk, emlegették Királyt is, meg hogy szépen játszottunk. Senki nem nevet ki minket, csak ti, a károgók.

2016. jún. 27. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:
7%

Miért akar a magyar válogatott beleszólni a nagy csapatok küzdelmébe? Ott estek ki ahol ki kellett esniük, a kis csapatok szintjén.

Rossz magyar hozzáállás, hogy csak annak örültök amiben vesztünk.

2016. jún. 27. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos a magyarok sok mindenben veszítenek, így sok mindenben tudunk örülni.
2016. jún. 27. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Mivan? Nem értem komolyan a gondolatmeneteteket. Igen, nem volt sok esélyünk továbbjutni, de bizakodtunk. Miért ne bizakodnánk? Erről szól a sport.

Milyen magyar hozzáállásról beszélsz? Hogy lehet ennyi hülyeséget összehordani? Azért szurkolnak ennyién, mert a foci népszerű sportág, és most volt valami eredményünk végre. Ennyi.

2016. jún. 27. 15:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszi ott voltam :)
2016. júl. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!