Mikor jön haza a magyar válogatott az EB-ről?
Leírtam miért lett 4-0, ha nem fogod fel az a te bajod.
De a te logikád szerint akkor a spanyolok is ugyanolyan szarok, mint mi, mert 4 góllal kikaptak két éve a hollandoktól. Vagy Brazília is szar, mert a németektől 7-1-re kikaptak. És még sorolhatnám. Nekik sem kellene szurkolni akkor már nem?
Az meg nem tudom miért faj, hogy sokan örültek a magyarok sikerének. Eléggé be lehetsz savanyodva.
#11 Már nem azért, de ahelyett h kikaptunk volna 1-0-al, inkább lerontották a saját átlagukat. Mi kaptuk egy meccs alatt a legtöbb a gólt. Így több kapott góllal zártunk mint adott góllal...
Annyira elvakultak vagytok a magyar válogatott iránt, hogy az nem igaz... Belga válogatottban legalább 4 (ha nem több) olyan játékos van aki egyedül többet ér mint az egész magyar keret. Miről beszélsz?
Ja, és láttam az egész meccset, láttam ahogy nevetség tárgyává tette a magyarokat Hazard. Nem hiszem azt el, hogy 5 magyar körülállja, ő pedig csak simán átmegy rajtuk mintha mi se történne...
#13 Te miről beszélsz ember? Kit érdekel az átlag? Kockáztatnunk kellett, hisz jobb volt a belga csapat és vezettek egy góllal. Nem jött össze ennyi. Előző válaszomban írtam le, hogy jóval nagyobb csapátok is szoptak már ki nálunk jobban. És mivan akkor, ha 3 góllal többet kaptunk így?
Igen, jól játszottak a belgák, de nem egyszer láttam már őket siralmasan játszani, volt okunk reménykedni, mint a portugálok ellen is.
Külföldön néztem az egyik meccset, sokan örültek nekünk, emlegették Királyt is, meg hogy szépen játszottunk. Senki nem nevet ki minket, csak ti, a károgók.
Miért akar a magyar válogatott beleszólni a nagy csapatok küzdelmébe? Ott estek ki ahol ki kellett esniük, a kis csapatok szintjén.
Rossz magyar hozzáállás, hogy csak annak örültök amiben vesztünk.
Mivan? Nem értem komolyan a gondolatmeneteteket. Igen, nem volt sok esélyünk továbbjutni, de bizakodtunk. Miért ne bizakodnánk? Erről szól a sport.
Milyen magyar hozzáállásról beszélsz? Hogy lehet ennyi hülyeséget összehordani? Azért szurkolnak ennyién, mert a foci népszerű sportág, és most volt valami eredményünk végre. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!