Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyit érhet ez a focilabda?

Mennyit érhet ez a focilabda?

Figyelt kérdés

2006-os Németországi világbajnokság

[link]

2017. szept. 21. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
200 ft
2017. szept. 21. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
400 ft
2017. szept. 21. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100 forint + 2 kacsatojás
2017. szept. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Milyen focilabdát vegyek?

Készülök venni egy lábdát, de nem tudom milyet vegyek. Haverokkal való focihoz kellene. A lényeg, hogy tartós legyen, ne menjen szét fél év alatt. Max. 5-6 ezret szánok rá. Eddig a Winner Fair Play nevű labdát néztem ki, de úgy hallottam, hogy a 2014-es VB labda jobb....

Meylik focilabdát vállaszam?

vagy azért nem tudok választani mert a drágább egy kicsit mégis minőségibb (szerintem, nem próbáltam :D) de az olcsóbb meg azért jó mert végülis sehol máshol csak betonon használnám :D meg a decathlonos márkákkal jó tapasztalatom van. szerintetek melyik a jobb? meyliket válasszam?

Mit jelent a Fociban a Statikus játék?

Sziasztok. Az érdekelne,hogy az edző szerint statikus játékot játszik a csatárunk, de nem derült ki,hogy ez valójában mit is takar. Mire mondhatta ezt? Bocs, ha valakinek nyilvánvaló a válasz, de nekünk nem az. :D

Hogy kezeljem a labdát?

Nagyon szeretek focizni és megkérdezném hogy ha pl belsözök hogy csavarjam és löjem erösen meg és még a füzösel lövés stb? Valaszokat elöre köszönöm

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!