Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fenekezés vagy pergetés?

Fenekezés vagy pergetés?

Figyelt kérdés
Május 1-jén horgászverseny. Tudom, hogy még soká van, azért teszem fel ilyen korán a kérdést, hogy több választ kapjak. A verseny egy 7 hektáros tóban lesz megrendezve, melynek víztartalma 150000 köbméter. Vizének fő halait ponty,amúr, süllő, csuka, harcsa, és kárász alkotja, de gyakran találkozhatunk benne szélhajtó küsszel, naphallal, és vörösszárnyú keszeggel is. Ha fenekezzek, akkor milyen etetőanyagot használjak? Pergetéshez gumihalat, wobblert, vagy twistert használjak? Segítségeteket előre megköszönöm!

2014. febr. 9. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pergetni tök felesleges, hisz lehet szar helyet húzol, és aztán ott pergethetsz, nem fog történni semmi. Fenekezés nem rossz, de akkor már feeder. De én inkább úszóznék.
2014. febr. 9. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha pergetni akarsz, mindenképpen wobblert ajánlom, mivel annak van veretése és távolabbról is fel figyel rá a hal, ha ez mellett még csörgős is, az növeli az észrevehetőségét! És ha sikeres is akarsz lenni, akkor Rapala clackin rap (7vagy 8cm cop színben tuti siker), vagy Rapala dt6-al próbálkozz!
2014. febr. 10. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott:ha felosztott lesz a verseny akkor pergetni nem nagyon fogsz tudni,mert hiába lenne engedélyezett a pergetés,ha átmész másik szektorba,vagy a szomszédot zavarod vele akkor kizárás jöhet ;)


Nincs megnevezve ,hogy milyen verseny és mikre ...

Ha ragadozós verseny ,és a fenekezés is engedélyezett akkor fenekezést ajánlanék,folyón különösen eredményes,de állón is abszolút jó...

Főleg napok/hetek óta ,"pácolt" csalihal...

Mi a Zala&Balaton toroknál 1éjszaka folyamán 4 angolnát és 8 süllőt fogtunk ilyen "pácolt" csalihallal,ragadozós aromákat kell használni,a lényeg,hogy szinte könnyezzen az ember attól a szagtól,sőt már szinte felforgassa a gyomrát ;)


Könnyű a recept: vödör,bele 10-20 csalihal fele-fele arányban ,darabolt és egész,minimális vizet rá,kb hogy lepje el őket...,ragadozós aroma bele,ki a napra,a vödörre tetőt tenni amin pár lyuk van 5-10 nap pácolás és üdv...

Szinte már reklámozza magát.

2014. febr. 10. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!