Nevis feeder runner orsónak, milyen pontos vissza forgás gátlója?
Figyelt kérdés
ha valakinek van vagy ismerősnek is van véletlen akkor azt nem tudja esetleg hogy ,ha tekerjük az orsót és ha abba hagyjuk a tekerést akkor egy picit vissza fele is megy vagy ennél az orsónál már nincs ilyen ? vagy ez a "tűgörgős visszaforgás gátló" dolog is ez jelenti ?
2014. máj. 9. 13:09
1/7 anonim válasza:
Szia!
A tügörgös fisszafutásgátló azt jelenti hogy
vissza felé azonnal "keményen" megfogja a forgást.
2/7 anonim válasza:
ki hagytam a lényeget ennek az orsónak is
ilyen tügörgös visszafutásgátlója van!
3/7 A kérdező kommentje:
Megkönnyebűltem, már azt hittem mikor fárasztani fogok és megállok a tekeréssel vissza fog verni, de hát nem :) köszi!
2014. máj. 9. 15:33
4/7 anonim válasza:
Ez semmi képp nem fordulhat elö, hacsak nem felejted el
bekapcsolni a visszafutásgátlot:))
5/7 A kérdező kommentje:
nem fogom, csak féltem hogy ugyan olyan vissza forgásgátló lesz mint a 2 éves orsómon hogy vissza fele 1 centit megy és durran egyet. :)
2014. máj. 9. 19:47
6/7 anonim válasza:
Nemtudom miféle orsó az, de ott akkor valami
hiba van, mert még az ugymond régebbi és más
fékrendszerrel szerelt orsok sem csinának ilyet
hogy "durranva meg áll" :)))
7/7 A kérdező kommentje:
nem tudom, de jó volt az is csak inkább lecserélem :)
2014. máj. 10. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!