Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox one vs Playstation 4?

Xbox one vs Playstation 4?

Figyelt kérdés

Oke, tudom hogy már vagy 500x megkérdeztek de aztan kommentbe allandoan elkezdenek grafokarol beszelni (ami normalis :D ) csak hogy én ehhez SEMMIT nem ertek hogy őszinte legyek :D ezért valaki ugy érveljen hogy melyik a legjobb hogy én is kb értsem :D

Köszi előre is:)

2016. jún. 24. 18:04
1 2
 11/16 anonim válasza:

"Minden konzol exclusive-ra több tucat pc exclusive jut..."

Jajj de aranyos :) Persze ez így van, ha beleszámoljuk a 4-5 eurós kis minijátékokat steam-en.

2016. jún. 24. 19:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi a baj, a 4-5 (vagy akár 1-2) eurós játékokkal steamen?

Ja az hogy nincsenek konzolra...

Igaz, hogy 4-5 óra alatt be lehet fejezni, de azért a 15 órás játékidővel rendelkező 60 eurós uncharted 4, sokkal de sokkal rosszabbul néz ki ilyen tekintetben.

2016. jún. 24. 19:48
 13/16 anonim válasza:
HA 4-5 eurós budget játékokat hasonlítasz össze egy uncharted 4-el... hát barátom akkor nálad nagyon nagy gondok vannak.
2016. jún. 24. 20:39
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Nem az ára, nem a neve és nem a grafikája tesz naggyá egy játékot. Nekem a FEZ, a Braid, a Spelunky, a Rocket League, az Axiom Verge, a Rogue Legacy, a Bastion mind-mind különb és emlékezetesebb játékok a sok millió dolláros Uncharted 4-nél.
2016. jún. 25. 00:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert azt leszámítva, hogy ez kb a ps4 egyetlen húzócíme miért olyan különleges az uncharted 4?

Grafika?

pff

https://www.youtube.com/watch?v=MGyaR2sSBkA

Játékidő?

15 óra..

Egyébként meg kb egy Tomb Raider knockoff (és itt most nem a 2012-es Tomb Raiderre gondolok)

2016. jún. 25. 05:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Én Xboxot vennék.
2016. júl. 13. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!