Intel 9900K procihoz RX 6700 XT lenne a jó, vagy az RX 6800 XT-t is ki tudná hajtani?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:1440p-re mehet az erősebb kártya
FHD-ra is talán, de az már játékfüggő lehet.

válasza:Én is inkább Nvidiát vennék. RTX 3070 Ti vagy 3080-at.
De ha már innen kell választani még a 6800 XT mehet mellé. Nagyjából kihajtja minden játékban qhd-ban.
De lesz 1-2 játék ahol csak 90-95% körül lesz kitekerve.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A processzor egy i5 10400. Tulajdonképpen az RT az egy játékban érdekelne az pedig a Cyberpunk és egyenlőre FHD felbontáson játszom. 3 videokártyát néztem ki. RTX 3060ti/3070, AMD fronton pedig RX 6700 xt lenne. Tehát egyenlőre FHD-ban mennének a játékok (később biztos...
Rogstrix b450-F, Ryzen 5 2600x, 2 első venti, 1 hátsó, BeQuite darkpro 4 proci hűtő, Samsung 970 m.2 ssd, 2x8 GB G-skill ram és ezek mellé most tennék egy Asus 6700XT OC-t. Kérdés, bírná ezt így összesen a Seasonic GM 650 Gold táp? Vagy az már esetleg kevéske? Köszi a válaszokat!
Mire majdnem elhatározom,hogy veszek egy 1440p monitort mikor a neten nézem a játék teszteket 6700XT 1440p-vel meg az fps csökkenést sok játékban mindig elbizonytalanodom,hogy jó választás e vagy maradjon az 1080p az nem annyira megterhelő a kártyának.
Nem szoktam ultrára állítani a dolgokat csak maximumra max de ott sem mindent.Vagy 1080p-vel tovább kihúznám?Nem akarok feleslegesen venni monitort ha hamar avul miatta a videokártya.
Adott egy powercolor 6700XT red devil nem vészes cw-je játék alatt néha a menükben észlelem de közben nem viszont mindig rááll a fülem,hogy az asztalon vagy na neten böngészve görgetek vagy mozgatom az egeret és olyan hangot ad halkan mintha a hdd töltene.Szóval a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!