Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gaming monitort vegyek...

Milyen gaming monitort vegyek PS5-hoz?

Figyelt kérdés

Autoszimulatorozok PS5 es sim rig/fanatec setup.

A mostani 11 eves samsung monitort ami 27" kb 80cm-rol nezem.Fixen szerelt.

32" monitorokat neztem,de nagyon nem tudok valasztani,mert nem tudom melyik lenne optimalis. Maga a jatekminoseg nagyon fontos lenne mivel minden tized mp szamit. nem tudom mennyire lenne fontos a 2.1 hdmi.

Ha esetleg valaki tv-t ajanlana azt nem akrok,van de kulon jateksarokban hasznalom a sim-riget.

Szoval amit szeretnek,hogy szep legyen a kep de a jatek minosege dinamikus legyen.

Az ivelt es sok kepernyosre is varom a valaszokat, velemenyeket.Milyen hatassal vannak a szemre.

A kiszemelt monitorok,de a markakkal nem ismerem ki magam.

Koszonom

MSI Optix G32CQ4DE E2

Gigabyte M32UC

AOC Gaming CQ32G2SE

#27" vagy 32" #2.0 vagy 2.1 #2k vagy 4k #sik vagy ivelt
okt. 25. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek a monitorok mind HDMI 2.1-et, 4K felbontást és legalább 120 Hz-es frissítési rátát támogatnak, hogy ki tudd használni a PS5 minden előnyét.

Én ezek közül választanék:

LG UltraGear 27GN950 (27 hüvelykes, 4K, 144 Hz, HDMI 2.1)

Samsung Odyssey G7 (32 hüvelykes, 4K, 144 Hz, HDMI 2.1)

Acer Nitro XV282K KV (28 hüvelykes, 4K, 144 Hz, HDMI 2.1)

Gigabyte M28U (28 hüvelykes, 4K, 144 Hz, HDMI 2.1)

okt. 25. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha olyan kijelzőt használsz, amely támogatja a fényerő, kontraszt és egyéb képbeállítások módosítását, akkor ugyanúgy be tudod állítani ezeket, mint egy monitoron vagy TV-n. A legtöbb modern kijelző – különösen a monitorok és a TV-k – külön menüvel rendelkezik ezekhez a beállításokhoz, beleértve a háttérvilágítást, színhőmérsékletet, kontrasztot és fényerőt.
okt. 26. 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:

LG UltraGear 27GN950 (27 hüvelykes, 4K, 144 Hz, HDMI 2.1) beállítás PS5-höz.

https://www.youtube.com/watch?v=qah_pPXx2lI

okt. 26. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, az ASUS TUF VG32VQ1BR monitor jó választás lehet a PS5-höz is, főleg ha a 1080p vagy 1440p felbontást részesíted előnyben. Ez a monitor 165 Hz-es frissítési rátával és 1 ms válaszidővel rendelkezik, ami gyors és sima játékélményt biztosít. Emellett támogatja a FreeSync Premium technológiát, ami jól működik a PS5-tel is, hogy csökkentse a képszaggatást és akadozást.Viszont érdemes megemlíteni, hogy a PS5 jelenleg nem támogatja a natív 1440p-t, így a 1440p-s felbontást a monitor felskálázza majd 4K-ra vagy 1080p-re állítja át. Ettől függetlenül az ívelt VA panel jó színminőséget és kontrasztot nyújt, ami különösen a sötétebb jelenetekben lehet előnyös. Ha nem feltétlenül a 4K-ra van szükséged, ez egy erős választás a PS5 játékhoz.
okt. 31. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó választás a Gigabyte M28U. Ha 4K játékhoz keresel monitort, a Gigabyte M28U sokoldalú és nagy teljesítményű választás a PS5 számára. Bár a HDR600 szintjét nem éri el, az M28U mégis szép színeket és jó kontrasztot nyújt, így az élmény látványos marad.
nov. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!