Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel (Core Ultra 9 285K)...

Intel (Core Ultra 9 285K) vagy AMD (Ryzen 7 9800X3D) processzort érdemes inkább választani, ha a "fő profil" a Microsoft Flight Simulator 2024 és a majdi GTA VI lenne?

Figyelt kérdés
RTX5080 mellett

ápr. 20. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
8%

Intel

Amd-t meg vegyenek a tech analfabéta nyomik...

ápr. 20. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Intelt a sok sz@r széria után? Kösz, nem. Jól megvagyok az AMD-vel, még némileg olcsóbb is és ugyanúgy meghajtja a konkurencia Nvidia kártyáját, nem kell a sajátja mellé.
ápr. 20. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

E szerint az AMD lényegesen jobb [link]

Amúgy miért itt kérdezed meg?

ápr. 20. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
9800X3D, elég egyértelmű.
ápr. 20. 23:54
 5/10 A kérdező kommentje:
3. hozzaszolonak: A GTA VI szempontjabol nem tudom melyik gyarto lenne a preferaltabb. Nem nagyon ertem a “mechanikat” a jatekok. Es az adott processzorok L2-L3 cach-jei kozott.
ápr. 21. 06:09
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
A GTA VI még nem jött ki, fogalmunk sincs mi a hardverigénye és ami a leglényegesebb: AM5-re még fog jönni egy processzorgeneráció. Intel LGA1851-re már nem jön semmi,fejleszthetetlen platform.
ápr. 21. 06:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezt mondjuk nagyon jo tudni, koszonom!
ápr. 21. 07:31
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
9800X3D, bár a 7800X3D szerintem jobban megéri ár-érték arányban, pláne hogy 5080-nal feltehetőleg nem egy FHD monitorral játszanál.
ápr. 25. 12:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a javaslatodat! AMD szagu lesz ez nagyon ugy erzem. :)
ápr. 26. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:
AMD. Az intel pedig egy vödörnyi szarral sem ér fel
júl. 23. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Jelentősen csökkent a Windows 11 támogatott processzorok listája. Miért volt erre szükség?

Sziasztok!Ezt a cikket most olvastam: Angol nyelven van egy részletesebb is: Utána olvastam, az Intel 8, 9 és 10. generáció sem támogatott, ráadásul nem az új verzió megjelenésével vonták meg a támogatást, hanem úgy, hogy sokan már frissítettek a 24H2 verzióra.Meg...

4GB RAM-hoz még 32 bites rendszer kell, vagy már 64?

Hali, jelenleg 2GB RAM van a gépemben, 4-et akarok, kell új rendszert felhúzni? Valamiért az rémlik, hogy 4GB már 64 bites. Mintha havernak csak 3-at látott volna a 32 bites rendszer de lehet keverem valamivel. Win 7 Professional.

Windows 10 ajánlott gépigénye mennyi?

A minimális gépigényt megtaláltam a neten, de az ajánlottra nem nagyon találtam infót. Most tervezek egy notebookot venni hosszútávra és el szeretném kerülni, hogy a Windows miatt szívjak. A mostani laptopom elvben megfelel a Win10 követelményeknek, de lassabb lett mint volt Win7-tel...

Milyen lenne a legerősebb gép, amit össze lehetne rakni 2018ban és futna rajta az XP?

Melyek a legulólsó felső kategóriás alkatrészek amiken még futna gond nélkül?

Szerintetek mi a normális CPU hőmérséklet Microsoft Surface Pro 5 készüléken sima netezéskor, illetve videószerkesztéskor?

Intel i5 7200u 8gb ram Speciálisan erre a készülékre kérdezem, hiszen ha jól tudom nem a klasszikus ventillátoros hűtést alkalmazza.

Windows 10 magas CPU terhelés bizonyos "Nyomtatási várólista" miatt?

A nyomtatóm a gépen keresztül van megosztva a többi géppel, eddig nem volt ilyen probléma, csak kb 2 napja terheli nagyon a processzort. Mi lehet ez a probléma? Mit lehetne kezdeni vele?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!