Intel (Core Ultra 9 285K) vagy AMD (Ryzen 7 9800X3D) processzort érdemes inkább választani, ha a "fő profil" a Microsoft Flight Simulator 2024 és a majdi GTA VI lenne?

válasza:Intel
Amd-t meg vegyenek a tech analfabéta nyomik...

válasza:

válasza:E szerint az AMD lényegesen jobb [link]
Amúgy miért itt kérdezed meg?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok!Ezt a cikket most olvastam: Angol nyelven van egy részletesebb is: Utána olvastam, az Intel 8, 9 és 10. generáció sem támogatott, ráadásul nem az új verzió megjelenésével vonták meg a támogatást, hanem úgy, hogy sokan már frissítettek a 24H2 verzióra.Meg...
Hali, jelenleg 2GB RAM van a gépemben, 4-et akarok, kell új rendszert felhúzni? Valamiért az rémlik, hogy 4GB már 64 bites. Mintha havernak csak 3-at látott volna a 32 bites rendszer de lehet keverem valamivel. Win 7 Professional.
A minimális gépigényt megtaláltam a neten, de az ajánlottra nem nagyon találtam infót. Most tervezek egy notebookot venni hosszútávra és el szeretném kerülni, hogy a Windows miatt szívjak. A mostani laptopom elvben megfelel a Win10 követelményeknek, de lassabb lett mint volt Win7-tel...
Melyek a legulólsó felső kategóriás alkatrészek amiken még futna gond nélkül?
Intel i5 7200u 8gb ram Speciálisan erre a készülékre kérdezem, hiszen ha jól tudom nem a klasszikus ventillátoros hűtést alkalmazza.
A nyomtatóm a gépen keresztül van megosztva a többi géppel, eddig nem volt ilyen probléma, csak kb 2 napja terheli nagyon a processzort. Mi lehet ez a probléma? Mit lehetne kezdeni vele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!