Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az i7 14700KF jó processzor?

Az i7 14700KF jó processzor?

Figyelt kérdés

jún. 9. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Elmegy. Mivel egy is érintett az intel degradációs problémáiban ezért nem ajánlott a megvétele.
jún. 9. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:
36%
Gyors, csak sok tönkremegy belőle. Az i5-ösökre, meg a i7 13700K-ra nem volt jellemző, de az i9 13900K(S), 14900K(S) és még az i7 14700K is rendszeresen szétveri magát, van olyan i9 tulaj aki egy év alatt ötször cserélte garanciálisan a prociját mert pár hónap alatt instabil lett. Ezek a procik egyszerűen túl magas feszültséget kapnak hogy elérjék a reklámozott órajeleket amitől maguktól tönkremennek. Bezzeg aki régen vett egy 3GHz-es i7 5960X-et és felhúzta 8 magon 4.5GHz-re annak még 10 év után se lett baja.
jún. 9. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

RYZEN AMD 5 5600 + RX 6700XT 12GB,Megéri ez a gép a 250.000 forintot?

Processzor (CPU): AMD Ryzen 5 5600 Videokártya (GPU) AMD Radeon RX 6700 XT 12GB Memória (RAM): 16 GB DDR4 (2x8GB) Alaplap: Gigabyte A320M Háttértár (SSD): 480 GB SATA SSD (majd bővíteni fogom természeten.) Gépház: Kétkamrás, elöl és oldalt üveges dizájnú...

Honnan tudom kideríteni, hogy a videokártya vagy a processzor miatt szaggat nagyon az új játék?

Megvásároltam elővételben Steamen az új Lego Batman játékot (itt a gépigénye: ), ma jelent meg kora este az elővételeseknek, letöltöttem, telepítettem, elkezdtem vele játszani, de olyan brutálisan szaggat hogy élvezhetetlen. Átnéztem a gépigényt, és vagy a...

Milyen cput vegyek 2026ban?

Jelenleg egy 2600x em van es 5600xt-re szeretnék fejleszteni egy rtx 4060mellé 4x4gb rammal. Megéri az árát? Fogok tapasztalni javulást főleg cpu intenzív játékokban? Esetleg valakinek személyes tapasztalatok az 5600xt-vel?

Dell OptiPlex 3010 SFF gépbe milyen kártyát érdemes belerakni?

Jelenleg egy i5-2400 3.1 GHz processzor és egy GT710 van benne 16GB RAM-al. Többnyire csak dolgozok rajta, amire bőven elég, meg pár alap játékot elvisz (lol, wot, minecraft, stb.).

DELL Poweredge T20 szerver tudja kezelni az Intel Xeon E3-1286 v3-as processzort?

Csak hozzáértők válaszát várom akik értenek is hozzá!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!