ASUS N75SF-V2G-TZ138D vs. Dell XPS L702X?
Kinéztem két laptopot, amely megfelel néhány kritériumomnak.
Lásd: [link]
Illetve:
A kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata valamelyikkel? Tudtok-e olyan negatívumot, pozitívumot a technikai paramétereken túl, amelyeket figyelembe vehetnék? (Pl. két laptopomnál is a kijelző panel zsanérja adta meg magát. Ennek masszív voltáról a leírások, videók meg ugye nem nagyon szólnak, főleg nem hosszútávú használat esetén.)
Kiegészítő kérdés: Van-e valakinek valamilyen információja arról, hogy a fenti laptopok képesek-e két belső merevlemez befogadására? (A leírások, képek itt-ott ellentmondásosak ezügyben.)
(Az ár nem igazán érdekes jelenleg, mert nem én vásárolom meg. A „nekem Dell/Asus laptopom volt és nekem bejött/nem jött be” jellegű válaszok sem biztos, hogy segítenek a konkrét gépek közötti választásban.)
Esetleg ha valaki tud olyan laptopot, ami megfelel a következő kritériumoknak (prioritási sorrendben), akkor azt is megköszönöm:
- 17”-os.
- Core i7 processzoros legyen. (Elsősorban számításigényes munkákra lenne használva, ahol igazán ki tudom aknázni a négy mag adta lehetőségeket.)
- Masszív kialakítás, főleg a zsanérokat illetően. Lehetőleg némi koccanás, rázkódás ne okozzon sérülést.
- Közepesen erős, dedikált memóriával rendelkező videokártyát tartalmazzon.
- Az ára 300 000E Ft alatt, vagy kicsivel felette legyen.
- Lehetőleg képes legyen két belső merevlemez befogadására.
- Kellően hangosak legyenek a beépített hangszórók. (Nem ragaszkodom a full HiFi minőséghez.)
- Legalább 2, de ha lehet 3 év garancia legyen rá.
Szia összeszedem gondolataimat és megosztom veled
:)
De már csak holnap
Szia
Asuséknál az a nagy baj hogy a optikai meghajtó ha sokat van használva be adja a kulcsot
Bár én inkább asus párti vagyok mégis a DELL t ajánlom
És a magyarországi szervízhálózata is elég jól fel van szerelve
És minőségi alkatrészekkel van ellátva !
míg ugye ez sajnos asuséknál IS is mert hát hol szerelik össze ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!