Kábeles (modem nélküli) netnél hogy lehet beállítani a wifit?

válasza:A CD-t felejtsd el.
A modem/router nevezzük aminek jelenleg akarjuk konfiguráló oldalát kéne megkeresni. (Amúgy az az izé amit kaptál egy kábelmodem is.)
Valami 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 címeket próbálgass a böngészőben.
Be fog valahol jönni egy bejelentkező oldal.
Ott kellene belépni admin:admin vagy hasonló jelszóval. (Ha nem lett átállítva az alapértelmezett, akkor a neten van lista az alapértelmezett jelszavakról.)
Ott kellene megnézni a wifi beállításokat.
(HA van benne wifi is.)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha én beírom az ip címemet, jelszót kér. a Xammp nevű programmal dolgoznék, vagy Ubuntu server rendszerrel. Érdekelne, hogyan tudnám beállítani, hogy mások is hozzáférjenek az ip-mhez, esetleg egy ahhoz rendelt domainhez. Előre is köszönöm
előre is köszönöm a választ
Most 1 speedtouch modem-em van és ebben már be van állítva a username és a password, a kábeles lan működik! De ha összekötöm a TP-linkel ami wlan akkor csak ott van a jelerősség mellett a "! " és nincs net! Már próbáltam 1-2 dolgot de semmi nem tudom a helyes +oldást!
Ilyen modemem van: Motorola SBV512OE SURFboard Cable Modem. Ha igen akkor hol tudom ezt beállitani? Hogy ( Ugytudom ) a 27015 és a 21 es port engedélyezve legyen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!