Hová tűnt a D: meghajtóm?
Figyelt kérdés
40-es IDE Maxtor 2 felé particionálva. 1 db. 10GB-os,és egy 30-as. A 10GB-osból is csak 9.99-et ismer fel, a 30 meg sem jelenik a sajátgépben.
Mi a problem?
10 perce telepítettem újra XP-vel.
2012. jún. 12. 20:00
1/15 anonim válasza:
Ha nem formáztad, és a sajátgép/kezelés/lemezkezelő részben is látja a rendszer, akkor ott betűjelet és kötetnevet adsz neki. Utána újra használható.
2/15 anonim válasza:
Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Számítógép-kezelés: Tárolás > Lemezkezelés...
mit mutat??
(ha ott sem látszik, esetleg el lett szúrva a particíonálás...)
3/15 A kérdező kommentje:
Ismeretlen partíció.
Mindjárt válaszolok egy képpel.
2012. jún. 12. 20:07
5/15 anonim válasza:
Az az ismeretlen az 500 MB-os. Az semmi. Ott a partíciód. Elszállt. Le sincs partícionálva...
6/15 A kérdező kommentje:
Megcsináltam. A 27 G-nak adtam E: nevet,formáztam,és már jó.
Köszi!
2012. jún. 12. 20:24
7/15 anonim válasza:
Most akkor az 500-as egy teljesen külön winyó?
8/15 anonim válasza:
Az egy másik partíció. Mondjuk sok értelme nincs. Le kéne törölni és egybetenni a 27-essel...
9/15 anonim válasza:
A kép szerint egy winyó van, 540 GB kb., de ő azt mondta egy 40-es Maxtora van.
10/15 anonim válasza:
A kép szerint as vinyó 40 GB-os, ahogy írta is. Az 510 MB és nem GIGABÁJT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!