Gamer8 kérdése:
EGY PENZIUM 4-ES GÉPEM VAN és vettem bele egy ati radeon 9800-asvideókártyát, és egy pendriwe-otalakítok átt rammá na most játékokhoz nem elégaz 1 magos processzor lehet cserélni a gépbe és hogyan írják hogy intel core 2 de azonbelül is milyen?
Figyelt kérdés
tehát ez mit jelent? CPU:Intel Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better2012. aug. 8. 10:48
1/8 anonim válasza:
Intel fronton Minimum egy :Intel Core™2 Duo E6600 Amd fronton pedig minimum AMD Phenom™ X3 8750 vagy jobb kell a játék futtatásához. De ez a pendrive dolog eléggé zavaros.
2/8 Rambo75 válasza:
Most fogalmazd meg még egyszer a kérdést ha lehetne és segíteni fogunk.
Amit alulra írtál az azt jelenti hogy minimum vagy ajánlott az olyan proci az adott játékhoz.
3/8 Csiß válasza:
Azt jelenti hogy minimum CPU:Intel Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processzor kell a játéknak.De kétlem hogy egy ilyen proci belemenne a penzium 4-es alaplapod foglalatába.
4/8 anonim válasza:
először is, tanulj meg írni és fogalmazni, mert könnyebben megérthető lesz a kérdésed, másodszor pendrive-ot nem lehet rammá alakítani, harmadszor a processzorod nagyon elavult úgyhogy nem fogsz vele mostanában kiadott játékokkal játszani. Szerintem egy az egyben le kellett volna cserélni a gépet(vinyót, optika meghajtót nem), mert amit most vettél videókártyának, azzal sem fogsz élvezhetően játszani. amit pedig alul a kisebb betűkkel írtál, eléggé úgy hangzik, mintha valamilyen rendszerkövetelmény lenne, és azt jelenti, hogy ezek a procik kellennek ahhoz, hogy valahogy eldöcögjön a játék. a pentium 4 jóval ezek alatt van
5/8 anonim válasza:
CsiB már azt hittem véletlenül írtad a pentiumot penziumnak errre megláttam a kérdést XD
6/8 anonim válasza:
Ez a Penzium 4 az intel új processzora 60magos 5.5 GHz-n ketyeg alapból ez már folyékony nitrogén hűtéses. :D Tehát simán elég minden játékhoz.:D
7/8 anonim válasza:
Először tanulmányozd ezt a három területet:
- Helyesírás
- Szóközök és írásjelek helyes használata
- Mondandód értelmes megfogalmazása írásban
Ha ez már megy, akkor kérdezz és segítünk.
Így csak azt tudom mondani, hogy P4 alaplapba nem fogsz tenni két magos processzort, mert nincs olyan, ami bele megy.
8/8 Csiß válasza:
Engem azért izgat ez a "pendriveot alakítok át rammá" rész.Ha lesz időd gamer8 írd már le hogy csináltad. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!