Gamer PC összerakás, hogyan?
Figyelt kérdés
Olyan 80-90k-ra gondoltam. Elmagyaráznátok az egészet, nem nagyon értek hozzá, hogy milyenek a jó cuccok, milyenek kellenek, mi mivel kompatibilis. Egy olyan pc kellene ami megállja a helyét napjainkban, fusson rajta pl. a BF4 meg crysis 3, meg stb. Miket ajánlatok? Aki szánna rám egy kis időt és elmagyarázná részletesen, akkor nagyon megköszönném.2014. máj. 9. 15:43
1/12 anonim válasza:
Crysis 3 meg BF4... minimimum,kozepes beallitasokon futhat...
Amugy meg ha visszanezel szamitastechnika kategoriban,ezer egy es egy konfigot lathatsz osszerakva csak az utobbi egy hetben...
2/12 anonim válasza:
Gamer PC kb 250.000ft-tól kezdődik.Egy gamer vga kerül 80E ft-ba.
3/12 anonim válasza:
Hogy segítsek is:
Athlon 2 x4 750k
Gigabyte ga f2a88xm-hd3/ds2
kingston hyperx blu 4gb 1600mhz
Sapphire r7 260x 1 gb gddr5
chieftec ctg 450 sharkoon vaya 2
pcx.hu
Ha vmi kimaradt szoljatok.
4/12 anonim válasza:
Annyira birom azokat akik a Gamer szoval dobaloznak...
Meg 120.000bol akarnak olyan laptopot amin a Crysis 3 elfut fullon... stb....
5/12 A kérdező kommentje:
Az első gép az jó? Vagy ezek közül megéri valamelyiet?
2014. máj. 9. 16:02
7/12 anonim válasza:
Az jó, amit írtak előttem, és rakasd össze a céggel, ne te csináld, hiszen írtad, hogy nem értesz hozzá. Ne számíts arra, hogy ezen fullHD-ben fogsz játszani, de ha ennyid van rá, akkor ez van.
8/12 anonim válasza:
Szerintem egy winchester sem ártana :D
9/12 anonim válasza:
Bocs fejből írom.hdd wd 1tb ezrx
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!