Laptop vásárlás - Milyen notebook-ot vegyek?
Sziasztok!
Szeretnék laptop-ot venni, átalágos otthoni felhasználásra.
Két márka között vacilálok: Lenovo vagy Dell. (Ismerősi körben ezekről hallottam a legjobbakat.)
Kb: 150-170 ezer Ft lenne a keret.
Átalágos felhasználásra szeretném internet, office stb. és néha grafikai programokat is használok (Photoshop, InDesign). Játszani egyáltalán nem szoktam.
Eddig a linken szereplő Dell a befutó, vagy a Lenovo G500
Mik a tapasztalatok? Melyiket javasoljátok?
Fontos, hogy nem szeretnék 2 év múlva megint újat venni, minimum 5 évre szeretnék beruházni.
Köszi
A dell nagyon nyomja az u-s processzorokat, ami azt jelenti, h gyengébb a teljesítménye, és vmivel jobb az üzemideje (én nem ajánlom, sztem m-eset vegyél), szóval ezért én a lenovo-t ajánlom.
itt van uaz kicsit olcsóbban: [link]
ill itt az első 3, ami nálad szóba jöhet: [link]
itt a 2. (az i7es) elég hivogató, de mivel azt mondtad, h photoshopra és indesign-ra is kell, ezért talán az i5ös videókártyásat ajánlom. Szerintem kérdezz meg még vkit, aki hozzáért, h ezeknek a képszerkesztő programoknak mennyire van videokártya igénye, mert h elég az integrált is, akkor viszont az i7est válaszd. Egyébként szerintem 4gb ram kevés lesz majd a jövőben, azt majd még bővítened kell vmikor 8gb-ra
Nekem Dell laptopom van, I7 4500U (2x3 GHZ) és egyátalán nem gyenge, a bf4-et is meg a ghostos is viszi majd fullon, rá
adásul 3-ad annyit eszik mint egy m-es vagy a többi cpu, nem értem miért mondjátok rá, hogy gyenge.
Configom:
Dell Inspiron 17 3737
AMD Radeon 8870m 2GB GDDR5
Intel Core I7 4500U (2x3GHZ + HT)
8GB 1600Mhz DDR3
1 TB HDD
17.3" HD+ (1600*900) Kijelző
UI: a Delleknél 3 év gari ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!