Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nyomtatópatron levegőtlenítése...

Nyomtatópatron levegőtlenítése levegőtlenítő nélkül lehetséges?

Figyelt kérdés

vannak vmi gumi dugók és fecskendő és azt írja a papír amit adtak mellé hogy óvatosan odakell nyomni a fúvókákhoz majd lassan egyenletes kell húzni kifelé... na de ha pl nekem nincs ilyenem akkor ha így csinálom az jó lesz?

tehát fogom a patront, leszedem róla a matricát és kifúrom a tetejét aztán beletöltöm a tintát és miután ez kész leszagasztom szigetelőszallaggal a tetejét és nagyon vékony majdnem mint az inzulinos tű vastagságú tűt átszúrok a szigetelőn és azzal húzok ki felülről levegőt... aztán úgy húznám ki hogy egyből gyorsan ragasztanék is rá még egy réteg szigetelőt...

használtam már utántöltögetve tintapatront de az egy idő után megadta magát, majdnem 2 évig vitte és a szavatossági dátum lejárta előtt megadta magát... bár ott az is lehet hogy közrejátszott hogy resetelgettem meg azt nem ragasztottam le vissza, szabadon bejutott a levegő a patronba...

2014. máj. 12. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
"aztán úgy húznám ki hogy egyből gyorsan ragasztanék is rá még egy réteg szigetelőt" nem vagy olyan gyors :)
2014. máj. 13. 09:10
 2/4 A kérdező kommentje:
és nincs valami olyan ragasztószalag amin átszúrom majd húzok ki levegőt belőle és mikor kihúzom a tűt akkor a lyuk eltűnik... mint ha pl egy réteg zselén nyomnám át a tűt...?
2014. máj. 13. 09:51
 3/4 anonim válasza:

Hello!

töltés közben ne nyomd ki a fecskendőből az összes tintát hanem hagy a fecskedőben 1-2ml mert mikor töltöltöd a tintát a patronba a fecsiből szorul nem levegő az aljába és belevegősödhet. Tehát ha 10 ml akarsz tölteni a patronba akkor csak 8ml tegyél bele.Remélem tudtam segíteni

2014. máj. 17. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi igen, de így utólag, már ki sem kellett volna tennem a kérdést... mert ugye rendeltem egy oldalról egy ismerősnek CISS folyamatos tintaellátót, és volt egy lehetőség asszem azzal 300 forintal került többe a csomag, tűt fecskendőt meg kesztyűt adnak hozzá... na ő a CISS mellé egy tűt, egy fecskendőt és egy pár kesztyűt kapott... én ugyan onnan rendeltem de nem ciss-t hanem csak utántöltő tintát 4 szín volt benne és színenként 100 mili tinta aztán én is bejelöltem a fecskendős cuccot, és mikor kijött volt benne 4 tű és 4 fecskendő és még légtelenítő is, amit nem írtak sehol hogy lesz benne...
2014. máj. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!