Nyomtatópatron levegőtlenítése levegőtlenítő nélkül lehetséges?
vannak vmi gumi dugók és fecskendő és azt írja a papír amit adtak mellé hogy óvatosan odakell nyomni a fúvókákhoz majd lassan egyenletes kell húzni kifelé... na de ha pl nekem nincs ilyenem akkor ha így csinálom az jó lesz?
tehát fogom a patront, leszedem róla a matricát és kifúrom a tetejét aztán beletöltöm a tintát és miután ez kész leszagasztom szigetelőszallaggal a tetejét és nagyon vékony majdnem mint az inzulinos tű vastagságú tűt átszúrok a szigetelőn és azzal húzok ki felülről levegőt... aztán úgy húznám ki hogy egyből gyorsan ragasztanék is rá még egy réteg szigetelőt...
használtam már utántöltögetve tintapatront de az egy idő után megadta magát, majdnem 2 évig vitte és a szavatossági dátum lejárta előtt megadta magát... bár ott az is lehet hogy közrejátszott hogy resetelgettem meg azt nem ragasztottam le vissza, szabadon bejutott a levegő a patronba...
Hello!
töltés közben ne nyomd ki a fecskendőből az összes tintát hanem hagy a fecskedőben 1-2ml mert mikor töltöltöd a tintát a patronba a fecsiből szorul nem levegő az aljába és belevegősödhet. Tehát ha 10 ml akarsz tölteni a patronba akkor csak 8ml tegyél bele.Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!