Vettem egy Toshiba 500 gigás hdd-t, viszont néha kattan egyet, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A tápegységemet most fogom lecserélni fejlesztés miatt is, de a táp is okozhatja ezt a hibajelenséget ? Illetve van amikor egy pillanatra le is fagy a számítógép. Vadonat új a hdd, én bontottam ki, 2014 januárjában gyártották. Mit tegyek ? A tápegységem egy codegen 350wattos, épphogy elbírja a gépet, csak cserének használom most, de ha újat veszek megszűnik majd a kattogás? A hdd sentinel szerint hibátlan a merevlemez 100/100 %-os2014. máj. 13. 01:02
2/2 anonim válasza:
Ha a Winchester katan, az nem múlik el a táptól.
Valószínűleg akkor csinál ilyet, amikor leparkolja az olvasófejet. Ez a darab így sikerült. Ha a zaj nem zavar, akkor ettől még 100 évig működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!