Miért nem kapcsol a monitorom ramcsere után? Pontos adatok lent
Alaplap: G41M-VS3 R2.0
Ram: [link]
A lapom lekezeli a 8gb-ot, processzorom szintén lekezeli, tápom 750W. Memory supporton nincs rajta, viszont azt mondták, hogy az csak azt mutatja, hogy mivel tesztelték. De ha csak azokkal futna akkor gyakorlatilag kizárólag 1 féle 4gb-os rammal lehetne megoldani a 8gb ramot. A ram 1600 mhz a lap viszont csak 1333-at tud kezelni, esetleg biosban át kellene állítanom valamit, vagy bios reset? Mert én úgy tudom, hogy ilyenkor 1333-on futtatja gond nélkül
A specifikációból azt lehet kiokoskodni, hogy talán 2x4 GB kétoldalas modulban várja a 8 GB rendszermemóriát.
A BIOS-ban nem fogsz találni olyan opciót amire gondolsz. Hacsak nem kell neki egy kicsit több áram. A memória feszültségét az OC Tweaker fülön tudod állítani.
Értem. Akkor azt megpróbálom, utána megpróbálom elcserélni, gondolom visszavenni nem fogja.
Mekkorára rakjam a feszültséget?
Az általad belinkelt hirdetésben le vannak írva az üzemi feszültségek.
Ne lépd túl.
Amennyiért vetted, annyiért el is fogod tudni adni. Vagy cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!