Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem gamer laptopon lehet...

Nem gamer laptopon lehet játszani?

Figyelt kérdés
Úgy értem a nagy terhelés miatt nem romlik?
2014. máj. 14. 19:24
1 2
 1/17 Tengor ***** válasza:
Ha trehány a hűtése, akkor esetleg túlmelegedhet. Ha meg nagyon nem gamer, akkor el sem indítja a játékot.
2014. máj. 14. 19:27
 2/17 anonim ***** válasza:

Lehet rajta játszani , ez attól függ milyen a laptop és milyen játékot szeretnél futtatni.

Elromlani nem fog , nax. nem viszi el a játékot , amihez nem elég a hw.

2014. máj. 14. 19:28
 3/17 A kérdező kommentje:

És ha nem melegszik túl, de elég meleg, az ronthatja?

Csak mert sokat játszottam a laptopom, de nem vagyok benne biztos, hogy ez okozza.

A videók mostmár akadnak neten, ha zene mellett csinálok valamit, akkor akadozik a hang, meg ilyesmik vannak.

Bár párszúl túlmelegedett, de mostanában alá teszek egy ventilátort, és úgy olyan 65-78 között van. Az még jó lehet?

2014. máj. 14. 19:30
 4/17 anonim ***** válasza:

65-78 a CPU-d? Ha tudnánk, milyen CPU-d van, akkor többet tudnánk segíteni. Egyébként legtöbb esetben ez még normális. És igen, attól függ, mivel játszol. Ha a gépigényhez képest állítod be a grafikáját a játékoknak, akkor nem lesz baj. Itt egy hasznos oldal, ahol különböző játékok gépigényét nézheted meg, és összehasonlíthatod a saját hardvereddel:

[link]

Lehet ingyenesen regisztrálni (nekem is sikerült valahogy), próbálj kattintgatni a prémium regisztrációs gombok környékén, valahol ott van, csak nem látszik. Nekem legalábbis sikerült ingyen regisztrálnom.

Ami fontos, hogy ne hajtsd túl, ha magasabb gépigényű játékkal játszol, mindenképp legyen alatta JÓ hűtő (jót már 6-7 ezerért lehet kapni - jobban megéri, mint egy új CPU több 10 ezerért, vagy egy új laptop több 100-ért...), pl. a Cooler Master termékeit tudom ajánlani (Notepal X3-at használok, de nagyjából mind jó, aminek vagy állítható ventilátorai, vagy teljes felületes hűtése van). És tarts 1,5-2 óránként szünetet (a gép miatt, de a szemed is hálás lesz).

2014. máj. 14. 19:59
 5/17 A kérdező kommentje:

A CPU is és VGA is kb. ennyi.

A CPU Intel Core i3 370M, a VGA AMD Radeon Mobility HD5470.

2014. máj. 14. 20:00
 6/17 A kérdező kommentje:
Játszani nagyon max 3 órát szoktam rajta, de általában csak 1-et.
2014. máj. 14. 20:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Gamer laptop a Dell Alienware és az Asus ROG széria. Mást nem illik gamer laptopnak nevezni.
2014. máj. 14. 20:13
 8/17 A kérdező kommentje:
És hol írtam én olyat, hogy ez gamer? :)
2014. máj. 14. 20:14
 9/17 Tengor ***** válasza:
HDSentinel mennyit mutat a lemez kondíciójára?
2014. máj. 14. 20:23
 10/17 A kérdező kommentje:

Teljesítmény: 100%

Kondíció: 95%

A lemez felületén található 2 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.

A lemez önteszt során talált 1 hibás szektort.

A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).

Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.

Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

Nincs szükség beavatkozásra.

2014. máj. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!