Viktor Mészáros kérdése:
AMD vagy Intel? Részletek lent.
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy elkezdtem fejleszteni a gépet most vettem kb. 1 hete bele egy MSI GTX 750 Ti OC GPU-t. Nagyon király lett vele minden, játékok kíváló módon futnak vele. Viszont a többi alkatrész már kicsit öreges és szeretném a procit biztosra tudni hogy milyet vegyek. az AMD FX 6300-ban vagy az AMD FX 8320-ban vagy valamilyen Intel Core i5-ös prociban gondolkodom. A gond az hogy óriási az árkülönbség a két márka között és én inkább AMD-s vagyok most is az van a gében (AMD Athlon II X4 630) Mindent egybe vetve szerintetek megfelelő lenne-e egy AMD FX 6300+a fent említett GPU+egy Asus M5A78L-M alaplap+8GB RAM DDR3 @ 1600 MHz vagy valamilyen Intel processzoros gép és a hozzá megfelelő alaplap természetesen. Bizonytalan vagyok de még sok időm van gondolkodni.2014. máj. 14. 22:14
1/3 anonim válasza:
Ehhez a videokártyához tökéletesen elegendő egy FX6300-as is. Intel processzorok jellemzően egyszálas teljesítményben jók, és játékra főként a magasabb árkategóriában érdemesebb őket venni - megfelelően erős VGA mellé.
UI: szakállas 'nőktől' vársz tanácsot, vagy miért a tag? Ez esetben bocs.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem dehogy csak ez jutott eszembe kicsit fáradt vagyok már ilyenkor XD
2014. máj. 14. 22:23
3/3 anonim válasza:
A Haswell I3-ak teljesítményben tökéletes alternatívái az FX-6300-nak. Nem jófejségből nyomták le az FX árát 10%-kal az utóbbi három hónapban. Ha magamnak kellene vennem, én is inkább azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!