Megéri gtx 670-et venni r9 270x helyett ha 8 ezer Ft a különbözet?
Figyelt kérdés
Megér annyi pluszt a gtx 670? Éppen vga cserén gondolkozom.2014. máj. 18. 14:36
3/4 A kérdező kommentje:
Biztosak vagytok benne? Annyi plusz teljesitmeny nem er meg 8 ezer Ft-ot? A Watch Dogs hoz eleg a 270x?
2014. máj. 18. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Mit tehet ilyenkor? Suli szeretnék váltani úgy, hogy 10-es legyek. A többi infó lent.
Az eddigi szakközépiskolámban info szakon kezdtem majd félévkor átmentem közgére. Nos, az egyik különbözeti sikeres volt,de a másik nem biztos,hogy menne és egyébként se valami jó ez az iskola (tudom mondták már,hogy ki kell bírni, de én nem ilyen beállítottságú...
Gépjármű eladási különbözet adót kell fizetni?
Birtokomban lévő gépjármű, felújításon esett át, így értéke dupla annyi lett mint vételkor. Ha tanuló vagyok, és nincs semmilyen jövedelmem, kell utána a különbözetből adóznom?
Igaz az, hogy az órajel emelése miatt romlik a cpu teljesítménye a K szériás processzoroknál?
Vagy csak az eltérő oc beállítás miatt jöhet ki teljesítmény különbözet? Esetleg a ram okozhatja a problémát?
Magyarország és külföld között miért tíz szeres ár különbözet van doamin regisztrációnál?
Akár már 180 forintól lehet bejegyeztetni végződést ami 0.83 dollár itthon 2400 forintól akár 50GB tárhelyet is kaphatok 2500 forintért.Hát igen külföldön minden jobban megy mint nálunk
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!