Nem túl folyamatos a kép csak 50-60fps-nél? Milyen monitor kéne a gépemhez? (Régi LCD)
Addigra változnak az árak :D
gondolkozz több dimenzióban :D
Nem most gondoltam én se ! 3-4-5 év múlva! Addig meg kitartok 1280X1024 monitoral ! :) megvárom amig elérhető árban lesz a 4K
Régen a Full hd-ra is azt írhatátok hogy hülyeség!
Hat gondolkozz egy picit, max mekkora fizikai monitormeret kenyelmes jateknal? Minel nagyobb, annal tavolabb kell ulnod tole. Minel tavolabb vagy, annal kevesbe latod az apro reszleteket, azaz nem erzekeled a nagyobb felbontas nyujtotta elonyoket.
Jatszottam mar 15-17-22-14-27"-os monitorokon sokfele felbontasban, jatekra szamomra max 22" az idealis, FullHD-nal valamivel kisebb felbontasban.
Ez a 4k oruletet mestersegesen generalt igeny, arra jo, hogy el lehessen adni az embereknek a dragabb hardvereket, amik viszik az ilyen filmeket/jatekokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!