Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékoknál miután belépek...

Yangth007 kérdése:

Játékoknál miután belépek kb.5 perc múlva kijön egy hibaüzenet : " A . Alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése" és lefagy a játék. Ez miért van? Mi a megoldás? Ha valaki tud bármilyen megoldást azt nagyon megköszönném.

Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 17:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

HP Laserjet 3030 nyomdánál a következő hibát irja kii, bármire is rámegyek: SCANNER BULB WARMING UP. Mi lehet ez? Nem találok magyarul róla semmit.

A nyomtató már használtan került hozzám, bekapcsolni bekapcsol, de amint rámegyek valamire ezt irja ki. Nem értek az ilyen típusú nyomdákhoz, mivel nincs lézeres nyomdám. Aki tud kérem segítsen, hogy hogy lehetne a problémát megoldani.

Hogyan tudnék az intel HD integrált videókártya helyett a dedikált AMD Radeon R7 M260 típusú videókártyán játszani (pl. Minecraft)?

Típus: Toshiba Satellite L50-B-1DL Régóta próbálkozom már, letöltöttem az AMD Catalyst nevű szoftvert állítgattam mindenfélét amit youtube tutorialokban láttam, de nem értem el vele semmit, a minecraft még mindig az integrált intel hd-t használja. Hogyan tudnám...

Ma telepítettem Windowst 10, de egy istenért sem tudok találni hozzá megfelelő videó kártya drivert. Esetleg valaki linkelné ahol le tudok tölteni...

Ezt a hibaüzenetet irja ki a telepités végén: Ez a számitógép nem felel meg a szoftver telepitéséhez előirt minimális követelményeknek.

Nvidia Gt 430 grafikus kártyám driverje nem megy fel. Megoldás?

Tehát van egy Gigabyte Ga M68M-S2P alaplapom,bele raktam neki az nvidia gt430 as kártyát és minden okés,vagyis nem mert akármilyen drivert felraknák nem rakja fel mert nem talált grafikus hardvert és nem tudom miért az aida64 érzékeli,észrvevettem hogy nem használja a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!