Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet PlayStation 4-et...

Hol lehet PlayStation 4-et venni 0%THM-re?

Figyelt kérdés
Telekom kivételével, hol lehet PS4-et kamatmentes részletre venni?

2016. jún. 18. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
T-home
2016. jún. 18. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak egyszerűen beírod a googleba hogy ps4 0% thm nem olyan nehéz ez. ;)
2016. jún. 18. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Edigitalban is szokott ilyen lenni
2016. jún. 18. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiszámolod, menyit tudnál havonta rá áldozni, félreteszed az összeget, és mikor megvan megvásárolod. Ez tuti 0 % thm :)
2016. jún. 18. 19:37
 5/9 anonim válasza:

Már bocsánat..de aki nem tud 90 ezer forintot feláldoznierre..az ne vegyen ps4 et.

Már csak azért sem mert oké..használtba vesz játékokat 5-10 ezerért..vagy akciosan 3k ért(mint most bf4 meg hardline :DDDD) de szerintem még arra sem nagyon futhatja.

2016. jún. 19. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz akkor ne vedd hitelre.

Inkább tedd félre azt a pénzt, amiból befizetnéd havonta, és ha egybe összejön, úgy vedd meg, és nincs több probléma.

2016. jún. 19. 11:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Állatok.

A kérdésre egyik se válaszolt.

Ha okoskodsz, akkor először legalább válaszolj a kérdésre. Konkrétan a kérdésre. Utána írd le a véleményed, kommentárod, ha legalább a kérdésre feleltél.

A 0% thm-en nincs kamat.

Ki mondta, h nincs pénzem PS4-re? Volt ilyen írva valahova?

Az esetleg nem lehetséges, h van rá pénzem, de ha megvehetem úgy, h a félretett pénzemhez nem nyúlok, az nem csökken és a havi fagyi pénzemből meg kifizetem a kamatmentes részletet, az mért rossz? Mért kéne kivennem a bankból egyben 130.000Ft-ot, mikor virtuális hobbira, mint PC játékok, Xbox játékok stb. havonta 20-25.000 költök, ha veszek egy PS4-et pl. 12x10.000Ft ért, kamatmentes részletre, akkor ebből amit erre a hobbi szánok havi pénz, kifizetem. Ha egybe megveszem, akkor meg mutat olyan szépen a számlaegyenlegem és nem tudom tartani azt, h az minden hónapban nő egy kicsit, teszek hozzá és nem csökkentem.

Ilyen is van ám.

Egyből az okoskodás, h spórold össze. Ez benne volt a kérdésben, h pénzügyi tanácsot kérek? Nem. Legalább feltételes módban írtátok volna az okoskodást. De nem.

A kérdés, még csak nem is összetett mondatban lett megfogalmazva, választ mégse sikerült rá adni.

Persze a Google is kiadja, de gondoltam hátha épp vett valaki valami kevésbé reklámozott helyen ilyen konstrukcióval és akkor letudja írni, és nem kell 3-4 oldal Google-t végignézni. De ezt se kéne megindokolni, elég volna, ha a feltett kérdésre lenne válaszolva, nem az okoskodás, a kommentár.

Ez nevetséges, szánalmas és buta dolog. Rá se nézek többet erre a kérdésre, listámból is kitörlöm.

Nem megsérteni akartam senkit, csak tényleg ennyi legyen már alap, h ha tudok válaszolni a kérdésre akkor írok csak ide.

2016. jún. 19. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

"Állatok.

A kérdésre egyik se válaszolt."

Tanulj meg olvasni bazszdmeg, leírtam, hogy az edigitalban van ilyen

2016. jún. 19. 21:16
 9/9 anonim válasza:

Nézd bepöccent a 10 éves kisgyerek :DDDDD

Szegény olvasni sem képpes..na sebaj.

2016. jún. 19. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!