Szerintem ezek a legfontosabbak, amik a játékhoz szükségesek(infók..)
Ma, azaz 2016-ban ez a régebbinek nevezhető konfiguráció szerintetek milyen játékokra lenne elég? Gondolok itt ezekre pl.: GTA V, Watch Dogs, stb.. Köszi előre!
Nem valami jó összeállítás, játékra főleg. Mennyit költenél rá? Hátha össze tudok rakni jobbat.
2016. jún. 19. 18:42
2/9 anonim válasza:
Normálisan szinte semmit. Ez mocsok gyenge.
2016. jún. 19. 18:50
3/9 A kérdező kommentje:
Értem.. Költeni nem költenék rá, mivel jelenleg is ilyen gépem van, csak érdekelt, hogy mi- hogyan menne rajta. Köszönöm azért! :)
2016. jún. 19. 19:25
4/9 anonim válasza:
elég gyenge gép, azt a 16 giga ramot nem is értem
gta 5 menne rajta, watch dogs lowon esetleg
2016. jún. 19. 19:42
5/9 anonim válasza:
jelenleg is ilyen géped van és arra vagy kiváncsi, hogy hogy mennek rajta a dolgok? :D
2016. jún. 19. 19:43
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, az olyan játékokra gondoltam, amiket még nem próbáltam a gépen. Ezért példálóztam a GTA V-vel, illetve a Watch Dogsal. Azt esetleg le tudnátok írni, hogy mi a gyenge, mit cseréljek le? Köszi!
2016. jún. 19. 20:43
7/9 R.;M.; válasza:
Első körben a VGA a ludas szerintem.
2016. jún. 19. 22:02
8/9 anonim válasza:
a proci mellé mehetne egy lelkesebb kártya,mondjuk egy 750ti vagy r7 360.
ne itt kérdezz ilyesmit,hanem youtubeon keresgélj a proci + játék nevével videókat,azokon látszik,mit is tud a processzor.
olyanok véleményre nem adok,akiknek sose volt ilyen processzora.
2016. jún. 20. 04:35
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor a VGA-t azt minél előbb lecserélem. Nagyon szépen köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!