Mi lehet a laptopom baja?
Figyelt kérdés
Ráömlött egy pohár víz, bele aki ment jól áttöröltem, mégis ha spacet vagy shiftet nyomok akkor minuszjelet ír. A minuszjel es gomb meg nem ír semmit.2016. jún. 20. 17:45
1/7 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed hogy mi lehet a baja ?
Az hogy "Ráömlött egy pohár víz". Ezt még a 9 éves lányom is tudná. :)
2/7 anonim válasza:
Mikor ömlött rá? Lehet, hogy még benne van a víz/nem száradt ki és emiatt rosszul érintkezik. De ezzel vigyázni kéne, mert zárlat is lehet belőle, szóval éna helyedben kivenném az aksit és nem használnám pár napig, míg 100% biztosan nem száradt ki belőle az összes víz. Amikor kiszárad és ha szerencséd van, akkor megjavul a fentebb említett hiba is.
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatban a billentyűzet nem úgy működik, mint ahogy azt sokan hiszik. Ez az egész egy összetett áramkör. Gyakorlatilag ha víz éri, zárlatos lehet, vagy teljesen mást érzékelhet. Nem úgy van, hogy minden gombnak van külön vezetéke. Ezért létrejött ez a hiba. Szárítsd ki, ha nem javul meg, akkor veszel egy billentyűzetet.
4/7 anonim válasza:
Ki lesz az aki így megmondja mi is a probléma?De tényleg minket valami látnoknak hisznek?
5/7 Theberry válasza:
Az enyémmel is ez volt a probléma, de én hagytam 1vagy 2 hétig száradni és nem nyúltam hozzá azután bele raktam az aksit feltöltöttem és teljesen jól működött....
6/7 anonim válasza:
Kérdés: "Mi lehet a laptopom baja?"
Válasz: "Ráömlött egy pohár víz"
7/7 anonim válasza:
Azért produkálja ezeket a tüneteket, mert a laptopok és egyéb elektronikus eszközökben a víz zárlatot okoz, tönkremennek.
Mivel kapcsoltad ki azonnal, hanem rögtön megin bekapcsoltad, már elég szépen elrendezted, ha szerencséd van akkor csak a billentyűzetet tetted tönkre, ha elérte a víz az alaplapot, akkor vége van neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!