Mennyire jó szerintetek az alábbi gép?
2016. jún. 22. 16:18
1/7 anonim válasza:
ennyiből inkább skylake és wd10ezex
+rx 460
2/7 anonim válasza:
#1+1 és az ebben lévő tápegység instant kuka,azt mindenképp cseréld le valami olyanra ami képvisel egy minimális minőséget.
3/7 A kérdező kommentje:
2. Mi a baj ezzel a táppal? Azért kérdezem mert nem értek hozzá
2016. jún. 22. 17:04
4/7 R.;M.; válasza:
Maga agép aránylag tűrhető lenne egy minőségi táppal.Mondjuk ezzel:
Bár kíváncsiságból ugyan azokat az elemeket pakoltam össze PCX-en ami a gépben van csak a linkelt táppal és 159 rugóba kerülne.Bár arra még 5000 Ft az összeszerelés ha kéri az ember.Bár ezt is meg lehet spórolni ha van ismerős aki összerakja a gépet, vagy esteleg az ember maga pakolja össze.
5/7 anonim válasza:
játékra egy gyengébb cpu erősebb vga jobb lenne
6/7 anonim válasza:
De a PCX legalább felvállalja, hogy milyen "tápot" rak bele, nem úgy mint a többi oldal...
Az előttem válaszolókat pedig csak megerősíteni tudom, gyengébb CPU és erősebb VGA, normálisabb táp és jó lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Ugy jó lenne hogy i3 6300 és GTX 750Ti?
2016. júl. 18. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!