Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer monitorokról valakinek...

Gamer monitorokról valakinek valami tapasztalat?

Figyelt kérdés

2db monitor között vacillálok:

AOC G2770PF ill. LG 29UM68-P

A kettő ötvözete lenne az igazi :) Szval véleményeket szeretnék olvasni..! A cél - szinte mindenre szeretném használni! Előre is kösz Mindenkinek!

2016. jún. 23. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
27 colon már nem annyira szép a full HD, oda 1440p kéne. így marad a szuper széles vásznú LG, bár játékra én többre tartom az Asus meg benQ megjelenítőket.
2016. jún. 23. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm...és ezekből tudnál esetleg tipusokat ajánlani? 90k a határ..!
2016. jún. 23. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Most a legnagyobb kérdés az, a minden alatt mit értesz? Filmezésre, netezésre, átlagos játékokra jó a sima 60 Hertzes monitor, míg aki sokat játszik reflex játékokkal, oda nem árt a 144Hz (normális géppel a háta mögött). Tipikus reflex játékok a Call of Duty, Counter Strike, tán tán még a Battlefield is.

Másik kérdés, milyen messze vagy a monitortól. Fél méteren belül saját meglátásom szerint felesleges a túl nagy képernyő. Nekem volt pl TV berakva monitornak, laza 32 col, csak fél méterről nem láttam be az egészet, a szeme ide-oda ugrált és eléggé megfájdult tőle a fejem.

Legfőbb felhasználási cél. Játékokra jobb egy ASUS vagy BenQ, míg főleg irodai dolgokra, filmezésre LG is tökéletes, vagy Samsung. Értem én, hogy mindenre, de biztos lesz egy fő csapásirány, amire használni fogod. Olyan embert még nem láttam, hogy fixen megmondta, msot 1 óra word, utána 2 óra film, végül 1 óra játék minden alkalommal.

Ár. Most írtál 90 ezret, mégis a linkelt monitorok inkább állnak a 100 rugóhoz közelebb. Akkor most melyik?

2016. jún. 23. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs...nettoban értettem; a fő csapásvonalak: játék + film + kevés itthoni iroda. A gépem elég komoly - azzal nem lesz gond! :)
2016. jún. 23. 18:49
 5/6 A kérdező kommentje:
...továbbá kb. 80cm-ről nézném a monitort; és szimpatizálok a 144Hz - Freesync - IPS komboval!
2016. jún. 23. 19:02
 6/6 R.;M.; ***** válasza:
80 cm-es nézőtávolságnál egy 22 colos monitor is tökéletesen elég.Sokszor még azt is elég belátni.Tapasztalat mivel én is 22 colos monitort nézek 80-100 cm-ről és még sokszor kell mozgatni a szememet főleg ha egy kicsit fáradtan ülök le megnézni az e-mailjeimet.
2016. jún. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!