Gamer monitorokról valakinek valami tapasztalat?
2db monitor között vacillálok:
AOC G2770PF ill. LG 29UM68-P
A kettő ötvözete lenne az igazi :) Szval véleményeket szeretnék olvasni..! A cél - szinte mindenre szeretném használni! Előre is kösz Mindenkinek!
Most a legnagyobb kérdés az, a minden alatt mit értesz? Filmezésre, netezésre, átlagos játékokra jó a sima 60 Hertzes monitor, míg aki sokat játszik reflex játékokkal, oda nem árt a 144Hz (normális géppel a háta mögött). Tipikus reflex játékok a Call of Duty, Counter Strike, tán tán még a Battlefield is.
Másik kérdés, milyen messze vagy a monitortól. Fél méteren belül saját meglátásom szerint felesleges a túl nagy képernyő. Nekem volt pl TV berakva monitornak, laza 32 col, csak fél méterről nem láttam be az egészet, a szeme ide-oda ugrált és eléggé megfájdult tőle a fejem.
Legfőbb felhasználási cél. Játékokra jobb egy ASUS vagy BenQ, míg főleg irodai dolgokra, filmezésre LG is tökéletes, vagy Samsung. Értem én, hogy mindenre, de biztos lesz egy fő csapásirány, amire használni fogod. Olyan embert még nem láttam, hogy fixen megmondta, msot 1 óra word, utána 2 óra film, végül 1 óra játék minden alkalommal.
Ár. Most írtál 90 ezret, mégis a linkelt monitorok inkább állnak a 100 rugóhoz közelebb. Akkor most melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!