Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egér driver probléma segitség?

Egér driver probléma segitség?

Figyelt kérdés
Na kezdjük ott hogy reggel 9 ezzel szarakodok és már nincs sok türelmem dolgokhoz ha valakit megbántok bocsánat! Lenne egy olyan problémám egy volt hogy újra indítottam a gépet és azóta nem ismeri fel az egeret de így telibe csak ezt az egeret más egeret igen.... biosban állítottam már, összes illesztőprogramot töröltem utána felismertettem újból az összes eszközt át dugtam már összes usb portba különböző microsoft programokat le töltöttem már hogy hát ha segítenek.. nem kb 3 millioszor újra indítottam már biosba összes dolgot ki próbáltam és nem jó de nem az egérrel van a probléma mert ha beledugom más gépbe ott működik és csak ezért nem akarom újra rakni a gépet mert csak ennyi baja van és nem értem már eddig legalább világított és ismeretlen eszköznek ismerte fel de már valamit jobban elk*rtam rajta mert se nem világít és semmit nem ismer fel és így nem tudok gépemen semmit sem kezdeni.

2016. jún. 24. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szép kis novella, de a kérdés lemaradt !
2016. jún. 24. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
kellett neked windows 10
2016. jún. 24. 15:58
 3/4 A kérdező kommentje:
kérdés az hogyan tudnám újra működésre bírni az egeremet?.... Windows 10 semmi baj nincs jobb mint egy linux és ezt onnan tudom én is szokta linuxot használni de csak azért mert rá vagyok kényszerítve mert vannak rá olyan dolgok amik windows 10 re nincsenek meg írva... amúgy nagyobb valószínűsége annak hogy valami felül írt valamit és nem megy ettől az egerem. nem vártam más választ
2016. jún. 24. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egy ingyenes driver letöltő program:

[link]

2016. jún. 25. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!