Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopok játékra?

Laptopok játékra?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot, amit játékra is tudnék használni. A lényeg, hogy a játékok legalább alacsony grafikán elmenjenek rajta. Úgy 180000-190000 Ft költenék rá.

2016. jún. 29. 07:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Ebben az árban ez a legjobb:

[link]

2016. jún. 29. 08:03
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. jún. 29. 08:07
 3/6 A kérdező kommentje:
és azt szeretné még kérdezni, hogy ez a részletre fizetés hogyan megy ebben a boltban?
2016. jún. 29. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Amit az előző írt, játékra alkalmatlan... Az a videókártya egy szutyok.

Szerintem használtan nézz laptopot játékra, jófogáson meg hardveraprón, sokkal de sokkal jobban megéri. És azok maximum egy éves gépek amik jók.

Ha újonnan kell, ez az egy ami szóba jöhet annyiért: [link]

Gtx 950m van benne, minden mai játék elmegy rajta 30 fps felett full hd-n, persze egyes esetekben low beállításon. Viszont hardveraprón 2 perc keresés után találtam egy gtx 960m-es gépet 190.000-ért:

[link]

Ez a videókártya az összes mai játékot elviszi 30fps felett mediumon, highon, del például egy overwatchot ultrán is.

Itt nézheted meg hogy hogyan viszi a 2 videokártya a játékokat

Gtx 960m: [link]

Gtx 950m: [link]

2016. jún. 29. 14:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem és nem tudom ezt a fajta gépet nem lehet részletre megvenni? Mert én is hallodtam már erről a részletfizetésről és nekem ez nagyon jól jönne, ha nem egészben kéne több mint 200000 kifizetnem.
2016. jún. 29. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Háát a használtakat értelemszerűren, te is tudod, hogy nem.(de azért leírtam)

Az elsőnél neg szerintem írj a Digiprime-nak egy e-mailt, hogy van-e rá lehetőség. Hidd el, még valszeg aznap válaszolnak neked

2016. jún. 30. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!