Miért nem tölt be gyorsabban a gépen, mikor a HDD-t kicseréltem SSD-re?
Figyelt kérdés
Win 7 -ről van szó., 3,4 Ghz Dual Processzor, 1 GHz-s alaplap, 2 Gb RAM.2016. jún. 29. 19:48
2/10 anonim válasza:
Talán azért, mert amúgy sem mai a cucc?
"1 GHz-s alaplap" az meg mi?
3/10 anonim válasza:
Ugye tudod hogy az ssd igényli a sataIII-t
4/10 anonim válasza:
Sata 2-es alaplapba téve SSD-nél nem lesz sokkal gyorsabb a HDD-nél, bár gyorsabb lesz, csak nem olyan feltűnően mint Sata 3-asban.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kingston now 300 128 Gb. SATA II. csatlakozás a gépben.A szerelő azt mondta valami 1 gigás alaplap. Én sem értettem, biztos jó , amit mondott. Nem értek hozzá.
Üdv
2016. jún. 30. 05:20
7/10 anonim válasza:
Maximális SSD olvasási sebesség 180 MB/s
Maximális SSD írási sebesség 133 MB/s
Tehát ez az SSD körülbelül 2* sebességet jelent egy átlag HDD-hez képest. Persze már létezik olyan HDD, ami eléri ezt a sebességet is.
Az SSD-d lassú. Ha gyorsabbat szeretnél, akkor tudom ajánlani a SAMSUNG 120GB 850 EVO SSD-it.
Ezek sebessége:
SSD max írás: 520 MB/s
SSD max olvasás: 550 MB/s
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sajnos már megvettem.
2016. jún. 30. 06:18
9/10 anonim válasza:
Gondolom a szerelő a gigabytera gondolt
10/10 A kérdező kommentje:
Ez talált. Csak egy típus. Én meg hasra estem.Iagaz az effektív órajel 1 GHz, de a valós a harmada.
2016. júl. 1. 05:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!