Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez most komoly? Akkor mi lesz...

Ez most komoly? Akkor mi lesz itt ha még jönnek az egyedi hűtésűek?

Figyelt kérdés

[link]

És ez még csak a referencia....

Tudtam én, hogy ez a kártya nálunk soha a büdös életben nem lesz 60 ezer forintért inkább számítottam 80-ra alaphangon.

Oké, tudom ez a 8GB-os verzió majd lesz ebből 4GB-os is, de tuti az se lesz 80 ezer még akkor se ha referencia.....

Mi a gyász van már forint, hát hova a rákba süllyedsz?

Komolyan mondom még a lej is többet ér aztán hagyjuk az országot ahol használják....

Jó tudom úgy is esni fog az ára mert ki az a hülye aki ennyiért meg is fogja venni a ref. kártyát, de ez akkor is qqrrrva sok.

Nem egy hamar cserélem a HD7970-em az tuti....

2016. jún. 29. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban rohadt sok,a tesztet megnéztem de ha ez 100K körül lesz a GTX970-nek meg lemegy az ára akkor a 970 jobban meg fogja érni mint az RX 480.A különbség meg elenyésző,mondjuk FHD esetén sok helyen jobb mint a 970,de ennyivel nem ér többet...

Az RX 470 lesz majd 70K ezek szerint?

2016. jún. 29. 21:32
 2/13 Dongaben ***** válasza:
100%
Ami szokott.. Minden régebbinek leesik az ára, pedig azok is jók. De ez "globális" trend, csak a számítástechnikában minden korábban jön. Mondjuk...én sem fogom cserélni mostanában...:D
2016. jún. 29. 21:39
 3/13 BM-Striker ***** válasza:
100%

Fog ez lejjebb is menni, de a nagykereskedések egyenlőre el akarják adni 390-eket is.

Nem a Forint-tal van a probléma, 239$-nak 68000 ft-ra kélne kijönnie.

A 2gb-os 380-nak 199$(56000ft) az ajánlott fogyasztói ára(ami nagyjából megfelel a itten áraknak), idővel 480 ára le fog menni arra szintre.

2016. jún. 29. 21:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak Magyarországon... Szlovákiában is 308,33€.
2016. jún. 29. 21:58
 5/13 Trevor. ***** válasza:
100%
Látszik hogy friss, ha még csak ref. hűtés van. Lejjebb fog menni majd az ára, főleg, ha jön a GTX 1060.
2016. jún. 29. 22:16
 6/13 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha tényleg elkezdene esni az ára a tudásához mért intervallumba ugyanis akármennyire is nem akarom cserélni a kártyámat de ahogy elnézem kezd bedögleni, egyre többször "áll le"....

De szeretem, mikor gyűjtenék valami másra, erre VGA-t kell cserélni a gépben hát az eszem megáll, pedig annyira jól bírta még a tuningot is...

A 970 áráról mi a véleményetek?

Esni fog még egy kicsit?

Vagy most ez lesz a "végleges" és inkább a használt piacot böngésszem inkább?

Vagy az R9 390 áráról?

Valami javaslatot kérek.... Tudjátok mit inkább küldjétek az energiát, hogy a kártyám kibírja még augusztus közepéig. SZURKOLJATOK!!!

A mai nap csupán 4x játszotta el az említett hibát....

2016. jún. 29. 22:54
 7/13 BM-Striker ***** válasza:
100%

Az RX 480 ár-teljesítmény aránya így se vészes, mivel olcsóbb és erősebb, mint egy R9 390.

970 most jó vétel, de 3,5gb VRAM hosszú távon probléma lesz.

2016. jún. 29. 23:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Az igaz, de nem hinném, hogy probléma lenne, mert nem nyomom az AAA játékokat még a "970 idejéből" sem.

Egyébként is FHD/QHD-ban szoktam játszani és az általam használt játékokból eddig a 7970-ből is 2,7 GB-ot zabált, az is az új Star Wars volt, szóval nem fenyeget nagyon a 3,5 GB.

Nem baj, augusztus közepéig csak normalizálódnak a dolgok és talán a 3xx-as széria is vagy a 980 is megfizethető lesz a számomra.

2016. jún. 29. 23:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elfogult vagyok, mert a büdös életbe nem vennék AMD-t... Persze ettől nem szólom le, hiszen remek kártyáik, processzoraik vannak.

Amiért nem vennék AMD-t, az az hogy ahány AMD cuccom volt, mind beadta a kulcsot. Igen, még az FX 6300-as is.

Ennek a kártyának jelen pillanatban semmi értelme nincs.

Van rajta 8 GB VRAM, ami jó.. lenne, ha a teljesítménye is megfelelő lenne hozzá.

Az áráról.

1. Marketing. A régebbi típusokat ki kell üríteni, így azok olcsóbbak, az új pediglen drágább.

2. Alap fogyasztói ára 240 $. Erre rá jön a 12% vám, a 27 % adó, és a kereskedői árrés. Egyszóval majdnem 50%+ megy a kártya valódi árára.

Mindentől eltekintve, aki AMD fan, az vegye meg nyugodtan. Rossznak nem rossz.

2016. jún. 30. 00:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Én sose voltam fan, én arra hajlok mindig ami a leginkább megéri az árát és azt hozza amit kifizetek érte.
2016. jún. 30. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!