XYka5555 kérdése:
GTX 950 vélemények?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri venni egy asus gtx 950 strixet egy amd athlon x4 860k mellé?2016. jún. 30. 21:24
1/9 Lord Hidan válasza:
Megéri a 950 de mennyibe veszed a Strixet? 50 fölött nem nagyon éri meg
2/9 Trevor. válasza:
Igazából 45K-ért éri meg a 950. 90W-os TDP mellé elég 1 venti is.
3/9 A kérdező kommentje:
54.490-ért venném, sajnos városban olcsóbban nem találtam, netről pedig nem szeretnék rendelni, ott már szívtam meg ilyen téren. Mennyire tér el a strix a többi verziótól?
2016. jún. 30. 21:37
4/9 Lord Hidan válasza:
A strixel nincs gond de annyiért iszonyú drága. Azért mert egyszer rosszul sül el valami nem kell leírni rossznak az egészet.
[link] Egy tizest tudnál spórolni rajta ami nem kevés pénz ha hardvereket vesszük figyelembe abból +8gb ram is kijön esetleg egy jobb hűtő a 860K-ra
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos pont a pcx-nél jártam úgy,hogy megkaptam az új alaplapot, ami mint kiderült, hibás volt, és utána nem voltak hajlandóak kicserélni, sem pénzt visszaadni, mivel az "állítólag" az én hibámból adódott a kár... Úgyhogy tudom,hogy itt olcsóbb lenne,de nem akarok kockáztatni ekkora összeggel.
2016. jún. 30. 21:56
6/9 Lord Hidan válasza:
Mi volt a probléma vele? Ilyenkor fenyegetőzni kell a fogyasztó védelemmel. Bár nekem egyből cserélték a tápom. Próbálj meg akkor más oldalt ipon elvileg megbízhatóbb ott is hasonló áron van. 54ezerért akkor se vedd meg annyiért már gtx 960at veszel
7/9 A kérdező kommentje:
És melyik gtx 950-t ajánlod a legjobban?
2016. jún. 30. 22:25
8/9 Lord Hidan válasza:
A legolcsóbbat. Semmiben se különböznek egymástól a gpu ugyan az a gtx 950. Hűtés más csak abból az egy venti is bőven lehűti
9/9 Trevor. válasza:
A GTX 950 még nem az az árkategória, ahol érdemes drágábbat venni a jobb hűtés miatt. Vedd a 950-ből a legolcsóbbat és kész, ugyanúgy fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!