I7 6700k processzor egy HyperX 212 Evo mellet milyen hőfokon kéne h üzemeljen 100% processzor használat melle?
Figyelt kérdés
Csak mert a boltban tesztelték és 95fok körül ment a 212 Evo mellet ezért kaptam egy Hyper 612v2 ami rohadt nagy és még ezen is 100%-on 80fok körüli az érték. Játék közben 50%-om megy max a processzor és akkor is 70fok körül jár 1-2 óra után kezdetben 63+. Na most azért érdekelne mert az intel gyári adatai szerint a Tcase maximum 64 fok amit a processzor megengedhet magának. Gyári hűtő mellet, én úgy gondolom hogy a Torony hűtők jobbak mint a gyári ventilátorok „ erősebbek „ Elég sokat rendelerek amikkor azért megy ám a processzor rendesen.
2016. júl. 2. 17:08
1/10 anonim válasza:
Rosszul van pasztázva. Max 70-75 fok körül kéne lennie.
2/10 anonim válasza:
HyperX 212 Evo? Nem véleletlenül cooler master hyper 212 evo? Nekem ilyen hűtőm van, és az én procimat, ami ráadásul nagyobb fogyasztású, nem engedi 65 fok fölé.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen elírtam CM Hyper 212 evo. Remélem akkor tudok mit kezdeni vele gariba. Csak mert bent közölték h a 80 fok az nem gond úgysem fogom 100% használni ami java részt igaz is, de a Renderelést nem kérhetem meg h kevesebb processzort használjon. "Köszönöm az eddigi válaszokat".
2016. júl. 2. 18:52
4/10 anonim válasza:
ahogy nézem, ennek 65fok felé tartósan nem kellene mennie, mert hamar meghal. Húzva van?
5/10 R.;M.; válasza:
Ha nem tudnék vele mit kezdeni akkor én is visszavinném hogy így nem jó mert melegedik.Nekem is 212 EVO van de csak i5 6600-at hűt ami 45 fok fölé még nem ment alatta.Magam raktam rá MX2 pasztával.Jó, tudom nem i7 és nem K-s, de azért a 6700K-nak sem kéne annyira felmennie alatta.Amit el tudok képzelni az a max 70-75 fok.
6/10 anonim válasza:
#4-nek.
Hátha úgy nézzük maga a proci max 60ig megy, csak a legmlegebb mag megy fel 65 -re
7/10 A kérdező kommentje:
Boltban rakták össze az egész gépet. és a processzor 4.2ghz megy. Azért nézegettem én is erre arra és ha minden igaz 4.5ghz eléggnek kéne h legyen az evo. De az evo alatt 95 fokot produkált a boltban. Ezért kapot a bolt szerint egy CM 612v2 de ez sem megfelelő.
2016. júl. 2. 19:40
8/10 anonim válasza:
6os vagyok, bocs max a 56 fok :P
9/10 anonim válasza:
a 4.2 a gyári turbo boost, uh nincs emelve. Akkor meg nagy eséllyel a pasztával lesz a gond. Extrém esetben valahogy megreked a házban a meleg, de gondolom erre azért figyeltetek.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen a házban van elől 2 db ami befele hozza a levegőt, + hátul meg felül is van egy egy ami kifele viszi. És a ház szellőzése is jó. NZXT s340
2016. júl. 3. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!