Intel Core i5 2500K overcloking?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, biztonságos? Én most hallottam előszörilyesmiről, és elgondolkoztam a dolgon. Valamilyen adatra van még szükség a gépemmel kapcsolatban, vagy látatlanban is van véleményetek róla?2016. szept. 26. 22:54
11/15 anonim válasza:
Egy nev meg nem jelenti, hogy ertesz is hozza. Nyugodtan kerulje csak el azt a feluletes modszert, nem sokkal byonolultabb, de sokkal ertelmesebb a biosban finomhangolni, es legalabb nem fozi meg a processzorat ha utana jatszik vele.
12/15 anonim válasza:
Inkább biosban tuningolj.
ASUS AI Suite-t nem ajánlom.
Én is próbáltam a programot, lényegesen magasabb feszültséget állít be, mint indokolt lenne.
Az én esetemben 1.406V -t ajánlott, miközben 1.32V-n stabil a rendszer.
A neten olvasgatva is hasonló eredményekről számolnak be.
2500K egyébként is jól tuningolható. Olvass utána. Neten rengeteg tutorial van.
De addig ne kezdj hozzá amíg nem veszel egy rendes hűtőt.
13/15 anonim válasza:
Össze dobjak egy gépet 2500K-val? Fél óra és megvagyok vele.
14/15 anonim válasza:
# 11
Lényeg hogy te igen. :)))
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!
2016. szept. 27. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!