Lordvipi kérdése:
Chieftec 500W Smart tápegység (GPS-500A8) dobozos ezt érdemes meg venni?
Figyelt kérdés
konfigom
ASRock H110M-HDV
Intel Core i5-6400 2.7GHz Socket 1151
8GB 2133MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black
GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB GDDR5 128bit
#Tápegység_vétel
2017. aug. 19. 19:37
11/17 anonim válasza:
Az más kérdés hogy akik ajánlották nem értenek hozzá.
12/17 anonim válasza:
Számtech. kategóriában a toplista vezető. :)
13/17 anonim válasza:
#9: 12-be kerul, hihetetlen hogy mindenbe belekotsz abszolut 0 korultekintes mellett.
14/17 anonim válasza:
Az nem számít semmit hogy valaki toplista vezető, én is voltam(5 év alatt párszor biztosan) de nekem nem ez az életcélom hogy első legyek, a válaszok száma a válaszok számával egyenlő és nem a szaktudással.
15/17 A kérdező kommentje:
ez tök jó h itt veszekedtek de,szeretném tudni h milyet érdemes venni ami halk is és megbízható is
2017. aug. 21. 21:41
16/17 anonim válasza:
Már kaptál választ, több ember megerősítésével, ha valamit szeretnél akkor legalább olvasni tanulj meg.
17/17 anonim válasza:
Ez nem veszekedés hanem eszmecsere.
Megkaptad a választ nem?
Egy Enhance(szerverekbe tervez és gyárt tápot, a CM-nek szokott még tervezni és mind egytől-egyig kiváló) belű, csendes és megbízható tápot olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!