Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alza.hu áruházról vélemények?...

Alza.hu áruházról vélemények? Megbízható bolt?

Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
olcsónak olcsó, de mint a pcx, a garanciális javítás rémálom.
2017. nov. 28. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Cseh az anyacég, de itthon is jelen vannak. Olcsó és nagy a választék, nekem semmi gondom nem volt velük.
2017. nov. 28. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Itt meg is mondták milyen rossz a pcx

www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..

Akkor hol érdemes összerakatni a gépet?

2017. nov. 28. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Szia, iPon vagy Aqua-t ajánlom.

Üdv!

2017. nov. 28. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:

# 4 Szia!

A pcx miért kell nekik ezt csinálniuk? Őket meg bízzák rakjanak össze egy gépet és eltörik a ventilátort túl sók pasztát raknak rá, és nem cserélik ki az alkatrészeket mert ők azt mondják semmi baja.

Ezekről nincs ilyen rossz tapasztalat iPon Aqua?

2017. nov. 28. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4 es vagyok amiket írtam azokról nincs rosz tapasztalatom, pont ezért írtam ezeket.
2017. nov. 28. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
iponról már hallottam rosszakat. hibás alaplapot küldtek de nem voltak hajlandóak visszafogadni vagy szervizelni. Végül sikerült vmit intézni de nem a legjobb áruház.
2017. nov. 28. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:

# 7 Aqua-n lehet összerakatni gépet, és megbízható?

Én most nem akarok venni gépet, csak érdekel ha egyszer akarok összerakatni gépet.

Elég búkoság ezektől a cégektől ilyen dolgokat meg mernek tenni, már lassan semelyik ilyen összerakó boltra ne bízunk semmit.

És akkor alkatrészeket se vásároljunk ezektől a cégektől?

Már lassan mindenki rakja magának össze a gépét otthon, ezek a cégek össze törik a ventilátort, túl sók pasztát raknak, és egy 70 Ft-s videokártyát nem akarják ki cserélni a pcx.

Én egy összerakott gépet vásároltam 3 éve és semmi baja a gépemnek, csak egy tápegységet cseréltem ki egy minőségire, egy HKC tápegység volt benne.

Itt vettem a gépemet:

[link]

2017. nov. 28. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
70 ezer Ft-s videokártyát nem akarják ki cserélni a pcx
2017. nov. 28. 20:57
 10/11 anonim válasza:
54%
Megbízhatatlan cég, ha hiányos terméket küldenek ki akkor is le van tojva a vevő, nem túl készségesek, átverő túlreklámozott nullák!
2018. aug. 3. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Laptop vásárlásnál otthonra. Milyet? Megbízható bolt?

Sziasztok Szeretnék vásárolni laptopot Max 130ezer körül. Netezésre meg családi fotók/videók tárolására. Játékra nem igazán használnám. Ami fontos szempont, hogy gyors legyen és lassan merüljön /jó akksi/ Ezek a paraméterek jók? Intel core i3 SSD 256...

Laptopszalon.hu megbízható bolt?

Nagyon kedvező áron látok ott laptopokat, + sok mindent hozzáadnak ajándékba, amit máshol nem adnak, s még úgy is drágábban. De szerintetek érdemes tőlük rendelni? Árukeresőn miért nincsenek fent?

Budapesten tudtok jó, MEGBÍZHATÓ szervizt?

Van egy szép gamer gépem GTX 970el és még sok jó mással. Viszont van vele gondom a bebootolásnál, amire nem találok megoldást és belefáradtam. Igaz garis, de majdnem egy hónap amíg begariztatva javítanak (iPon). Viszont nem akarom vinni egy utolsó, lehúzós szervízbe se...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!