Ezen a pc összeállításon el mennek majd az új játékok?
Egy gépet rakok össze először is 1920x1080 120hz-re utána veszek 2560x1440 120 hz monitort ! Jővő honapba biztos , hogy. De ezen a felbontáson elég lesz fps játékoknál a 60 fps! Nem fps játékoknál majd meg látom.
Jelenleg eléggé elavult vassal tolom 768p-n egy i5 2310, 7 gb ram és egy gtx 470-el! De elég volt a potato gamerkedésből xd!
Ez lenne az összeállitásom:
Illetve nekem csak most esik le , hogy mennyibe is kerul az i5 7500 ujonan :D ! Azt hittem olyan 30k-val olcsobb .Nekem procira nincs ennyim ezért ez a proci lesz:
Vannak gondok.
1. Nincs alaplap, anélkül nehezen indul el a gép, mert nincs mire kötni ezt a sok alkatrészt.
2. a linkelt processzorral azért problémás, mert külföldről érkezik, az ára meghaladja a 22 eurót, ezért azonnal fizetheted rá a magyar ÁFA-t, tehát a 118,5 eurós (kb 38 ezres) proci máris 48 ezer forintodba fog kerülni, plusz mivel az ÁFA-val és a szállítási díjjal meglépi a 150 eurós keretösszeget, kapsz rá egy behozatali vámadót is, ami ilyen kis összegben valahol 2-5% közt van, tehát a végösszeged így is 50 ezer forint lesz, mire kézhez veheted (vagy nem fizeted ki a postának az adókat és nem kapod meg a csomagodat, visszaküldik Kínába).
Persze 15 ezerrel így is olcsóbb, ezt nem tagadom, de ha most rendeled örülhetsz ha március végére megjön.
3. Tápegység felejtős, elég gyenge, nem attól lesz jó, hogy világít neked, mint a karácsonyfa. Be quiet system power 400w, vagy pure power.
4. A GTX 1070 még mindig kb 25%-kal jobb mint az új RX590, ott valamit elnéztél. A gtx 1060 6gb-hoz képest kb 10%kal jobb az rx590, de használtan már olcsóbban is kapsz.
Én úgy látom eléggé össze van csapva az egész gép, minél olcsóbb annál jobb alapon. Mostani árakon amúgy sem éri meg intelt venni, inkább egy ryzen 1600 (X)/2600 (X) hozzá való AB350 vagy B350 chipsetes lappal.
Pontosan mennyit szánnál rá összesen, milyen perifériák kellenek hozzá?
Ha már építesz akkor érdemes a legujjabb alapokra épiteni.
Manapság vagyis idén az Amd ryzen a menő teljesítmény/ár kimbóban.Ahhoz egy am4-es alaplap,8giga 3000mHz ram, egy m.2ssd 120 vagy 250gigás,egy minőségi 500wattos táp ha késöbb variálnál.Tárhely hdd amennyi kell és egy vga ami csak kijön a keretedből pl 1050ti vagy 1060 6giga vagy rx580 8giga.
Vga nélkül kb 150-200 között van.
Amit összeállítottál az nem a legjobb választás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!