Hogyan érhetem el facebookon, hogy megszűnjön a profilom, és ha egy eddig ismerősöm rámegy a régi beszélgetésünkre ne jelenítsen meg neki semmit?
Szeretném törölni a Fb-omat, viszont volt már nem egy olyan ismerősöm akivel régen beszéltünk, most rámegyek a beszélgetésünkre és azt amit ő írt, abból semmit nem látok mert helyette kiír egy szöveget.
Ezt mivel lehet elérni, hogy ha a velem való beszélgetésekre rámegy a másik ember akkor neki is ezt írja ki ne az üzenetet jelenítse meg?
Ha pl törölném végleg a fb-om akkor mi lenne az eddigi beszélgetésekkel? A másik telefonjában megmaradna?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudok bejelentkezni a régi snapchetembe
Régen az MSN korszakban Hotmail címem volt és amikor lehetett át frissíteni Skyp-ra akkor lett Freemail címem, de mikkor töröltem Microsoft fiókot akkor kaptam magyarul egy levelet az egyik Freemail címre a másik Freemail címre angolul ugyan azt hogy törölték, aztán...
Https://drive. Google.com/open? Id=1AP0zH6FOkgV-HROkZp8UmOMztEhCJklG
Ha a beszélgetést az eredeti ip cimmel kezdtem meg. Szóval ha eladok vagy veszek akkor jó ez nekem.
Nosztalgiázhatnékom van nagyon de nagyon és hiányzik az 1.0 Verzió asszem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!