Az 1001 tracklists nevű weboldalra fel lehet tenni a saját általam készített mixeim tracklistáit?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Voltak hozzászólások de eltűntek. Nemcsak a video feltöltőjének nem látszik, nekem sem.
Vagy csak a facen? Mert ott tudom hogy van. Itt a messanger a kérdés.
Ez körülbelül olyan, mint a "ki nézte meg" a profilom kategória, melyre szintén sok urbán legenda vonatkozott, annak tekintetében, hogy lehet-e ilyet.
0 db copyright strike volt és mégis törölték a csatornámat. Persze megreklamáltam, és 8 perc múlva vissza is állították, ... Ámde az ÖSSZES létrehozott saját playlistámat /mindegyiken zenei csatornákról belinkelt MV voltak/ törölték, nem állították vissza. Másoknál...
UPC előfizetőként kezdtem, de felvásárolta őket a Vodafone. Ha dolgoztam, akkor az egyetemi SMTP kiszolgálót használtam, ha meg itthonról írtam levelet, akkor az smtp.upcmail.hu kiszolgálót. Saját domainem, és levelezési címem van, mert már korábban eluntam, hogy a...
Sajnos most egy használt laptoppal küszködök és ebben nincs aktiválva windows így sok dolog nem elérhető benne de nem szükséglet. De ha veszek majd egy új gépet akkor ha arra megveszem a windows akárhányat még nem tudom melyiket lenne érdemes akkor úgy már elérhető...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!