Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az 1001 tracklists nevű...

Az 1001 tracklists nevű weboldalra fel lehet tenni a saját általam készített mixeim tracklistáit?

Figyelt kérdés
Az oldalon erről nem találtam infót.

2021. aug. 16. 08:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem mutatja a YouTube a kommenteket (saját feltöltött video alatt)?

Voltak hozzászólások de eltűntek. Nemcsak a video feltöltőjének nem látszik, nekem sem.

Ha a saját telefonomrol más valaki messangerebe lépek be ő kap arról értesítést vagy bármit?

Vagy csak a facen? Mert ott tudom hogy van. Itt a messanger a kérdés.

Hogyan lehet utánajárni bármilyen trükkkös módon,hogy valaki saját magánál törölte-e az üzeneteinket/ saját üzeneteit, amiket nekünk ír?

Ez körülbelül olyan, mint a "ki nézte meg" a profilom kategória, melyre szintén sok urbán legenda vonatkozott, annak tekintetében, hogy lehet-e ilyet.

Törölt, ámde visszaállított YouTube csatorna (0 db copyright strike) esetén van-e esély arra, hogy az összes SAJÁT lejátszási listámat is...

0 db copyright strike volt és mégis törölték a csatornámat. Persze megreklamáltam, és 8 perc múlva vissza is állították, ... Ámde az ÖSSZES létrehozott saját playlistámat /mindegyiken zenei csatornákról belinkelt MV voltak/ törölték, nem állították vissza. Másoknál...

Milyen SMTP kiszolgálót használnál a helyemben?

UPC előfizetőként kezdtem, de felvásárolta őket a Vodafone. Ha dolgoztam, akkor az egyetemi SMTP kiszolgálót használtam, ha meg itthonról írtam levelet, akkor az smtp.upcmail.hu kiszolgálót. Saját domainem, és levelezési címem van, mert már korábban eluntam, hogy a...

Ha aktiválva van a windows akkor be lehet állítani saját hátteret és képernyőkímélőt?

Sajnos most egy használt laptoppal küszködök és ebben nincs aktiválva windows így sok dolog nem elérhető benne de nem szükséglet. De ha veszek majd egy új gépet akkor ha arra megveszem a windows akárhányat még nem tudom melyiket lenne érdemes akkor úgy már elérhető...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!