Másnak is lassú mostanában a YouTube?

válasza:Nem raktam semmi újat. :/
Egyedül adblock van meg a automatic tab discarding blockoló de azok korábban is voltak és gyors volt azért.
Kapcsolódó kérdések:
Olyan 1 hete vettem észre, hogy csomó videó alatt nem látom a videó feltöltésének dátumát. De 10 évvel ezelőtti videók, zenék alatt is el van tűnve és nem csak 1 csatornán. Ez miért van? Valami újítás? Vagy direkt kiszedték?
Pár hete találtam herby-re. Teljesen kivan fordulva magából. Állandóan hisztizik, panaszkodik, szidja a nézőiket negatívkodik, mérgelődik stb. Mostanában csinálja ezeket a őszinte rohamos videókat (ezt döntse el mindenki, hogy igaz-e, vagy nem. Én nem tudom, mert új...
Az utóbbi néhány napban alig akarja betölteni a videókat, eddig nagyon gyorsan működött, de most percekig csak töltődik (a reklámok is) a mobil app-nál és az internetes verzióban is. Nálatok is így van?
Régebben gyakran néztem a vlogjait, mert egy nagyon is értelmes ember szerintem, aki sok dolgot jól lát a világban. Illetve érdekes témákat is választott a vlogjaiban.
Hiba történt. Próbálkozz újra később. (Lejátszásazonosító: BbhDveo8FsK5JRiW) ezt írja.
Például ezt láttam legutóbb: "Tanár: Miért mevetsz? Hadd halljam! Én: Semmi, semmi. Az agyam:" Nyílván így kontextusból kiragadva semmi értelme annak sem aminek amúgy esetleg az adott poszt/videó alatt lenne... Mert amúgy értem, hogy ezek "viccesek", de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!