Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szokatlan google üzenetet...

Szokatlan google üzenetet kapok, miért?

Figyelt kérdés
Amkor rákerestem valamire, akkor ezt az üzenetet kaptam: Rendszereink az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltek. Nem értem, nem vagyok robot, nem használok VPN-t vagy mit, sima wifi routert csak. Új telefonom van, azon bejelentkeztem egy applikáción, lehet ez volt a zavar neki? Máskor is csináltam de akkor nem volt gond...Ti kaptatok már ilyen üzenetet? Chrome egyébként.

ma 17:56
 1/4 anonim válasza:
Persze már sokszor. Lesz@rom.
ma 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. Az új app szokatlan forgalom a számára, mert eddig nem volt.
ma 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szokatlan hogy gmail levelet kaptál egy nigériai ügyvédtől hogy mesés vagyont örököltél egy elhunyt távoli nagybácsid után? 😁
ma 21:02
 4/4 XXXBalazs ***** válasza:
Csinál néha ilyet a Google. Ezen a héten többször tapasztaltam én is, a végén annyira idegesített, hogy inkább a brave-vel kerestem.
ma 21:53

További kérdések:

Mire számítsak?

Ha a 12 perces youtube videómat kevesebb, mint 2 óra alatt 200+ megtekintés érte.

Gmail fiók felfüggeszve miért?

Két napja csináltam még, teljesen új. Új telefonszámmal adtam meg. Első nap minden oké volt, utána kezdett gyanús lenni, hogy folyton kéri a személyazonosság igazolását de úgy, hogy küld kódot telefonra...oké megadom, kaptam is és be tudtam jelentkezni de ma már...

UTP/STP vagy FTP árnyékolt kábel fém cstalakozó sérülés: nem árnyékolt csatlakozóra cserélés?

UTP (STP vagy FTP - pontosan milyen árnyékolás azt nem tudom) kábelen olyan csatlakozók voltak, amelyek oldalai fémből voltak, a csatlakozó pöcök letört. Nem árnyékolt, sima műanyag csatlakozóra cserélés után igaz, hogy pont a külső árnyékolás szedhet össze zavarokat?

A @hotmail.com végződésű e-mail címem esetében: 15 év inaktivitás után is azonnal beengedett a jelszóval. Miért nem törölte a Microsoft az e-mailt ennyi idő alatt?

Sziasztok! Legutoljára 2011-ben léptem be egy e-mail címembe, még az e-mail címem is tartalmazta, hogy „2011”. Teljesen megfeledkeztem a létezéséről, mígnem észrevettem, hogy ez volt megadva egy, szintén utoljára 2011-ben használt Facebook-fiókomhoz (amit szintén...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!