Hogyan lehet használni a tor böngészőt?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok hogy milyen tartalmak vanak ot viszot a kezelését nem nagyon vágom kérlrk segitsetek!2016. jún. 19. 21:01
1/3 anonim válasza:
Milyen tartalmak?? Hm.... biztos vagy te abban? Kezelni sem tudod, lehet nem ajánlatos az internet "alvilágában" mászkálgatni. Inkább olvasgass róla cikkeket, nézz filmeket. Csúnya dolgokat lehet ott találni, helyedben nem tenném! Kivétel, ha normális felhasználásra szánod...de kérdésed alapján nem éppen.
Ha még teljes anonimitást élvezel, akkor sem! Én konkrétan nem is szeretném látni azokat a dolgokat. Megelégszek annyival, hogy tudok róluk cikkekből és egyéb ismeretterjesztő filmekből. Mivel informatika területe, így érdekelt, de már arra nem kötelezném el magam, hogy ott böngészgessek.
Amik ott folynak, azok nem játékok, illegális cselekmények!
Persze lehet normális felhasználásra is szánni :)
Gondold át szerintem még1x!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Hát én igazból tudom hogy mi folyik ott és ara kiváncsi is lennék csak hogy tiszázzuk (nem szeretnék bérgyilkost,embert vagy épp rabszolgát venni) nem ál szándékomban de azért kiváncsi vagyok
2016. jún. 20. 22:54
3/3 A kérdező kommentje:
hát néztem róla ezt azt ennyi bőven elég volt az előző kommentem tárgytalan maradok inkább a chrome nál
2016. jún. 20. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!